VMware

Dit jaar was geweldig: we hebben meer waarde en functies geïntroduceerd met onze hybride cloudoplossingen en hybride strategie dan ooit tevoren. In 2019 is het Cloud Verified-programma sterk gegroeid, onder meer het aantal partners dat gecertificeerde SDDC-services levert.

Winstgevendheid verhogen met gedifferentieerde services in vCloud Director 10 zoals: Centralized Management, (CPOM) voor private en public clouds, native Cloudian Object storage-extensie, Disaster Recovery met vCloud 3.0, native Container Services-extensies en networking met NSX-T. Het programma is verder uitgebreid met ‘Skyline’ voor ondersteuning van automatisering, de release van Enterprise PKS voor container services en VMware
Cloud Foundation private clouds, Bitnami application marketplace, Caveonix Risk and Compliance Management en meer – en dit zijn gewoon on-premises ‘asset heavy’ oplossingen.

De ‘asset light’ oplossingen van Hub zijn ook uitgebreid; met CloudHealth-kostenbeheer en verbeteringen in Cloud Provider Hub voor VMware Cloud on AWS en service lifecycle management kunt u eenvoudiger uw asset light-oplossingen verhandelen en beheren.

We hebben ook de adoptie van de vCloud Usage Insight-meetservice verhoogd om rapportage te automatiseren, ‘Flex’ geïntroduceerd voor eenvoudiger gebruik van producten boven een core basislijn.

Specialisme

Als partner van het VMware Cloud
Provider-Programma hebben providers twee opties om VMware-services aan te bieden. Ofwel het licentieverhuurmodel en VMware-softwarelicenties gebruiken om managed services in datacenters van klanten of providers te leveren. Of het Managed Service Provider (MSP)-programma gebruiken en VMware Cloud-services kopen, waardoor u managed services kunt aanbieden en effectief kunt doorverkopen aan klanten.

De belangrijkste vereiste voor deelname aan MSP is dat de provider eigenaar is van de servicevoorwaarden en alle ondersteuning voor zijn eindklanten, VMware biedt 2e of 3e-lijns ondersteuning voor MSP-services.

Het MSP-programma is geschikt voor partners die geografisch gezien willen uitbreiden en diensten willen aanbieden zonder te investeren in infrastructuur. Diensten zoals VMC on AWS, WorkspaceONE, Horizon Desktop as a Service worden bijvoorbeeld allemaal uitgevoerd in door
VMware beheerde omgevingen. De service provider hoeft alleen zijn extra aanbod te creëren en dit aan zijn klant te verkopen. Klanten profiteren van hogere compatibiliteit en wendbaarheid die de partner nu kan bieden. Zo kunnen zij zich concentreren op hun bedrijf in plaats van hun IT-service, aangezien de service provider hun servers, desktops, mobiele telefoons en netwerken kan beheren.

VMware
Adresgegevens
Orteliuslaan 850, 3528 BB Utrecht
Telefoon
+31202008014
Website
https://www.vmware.com/nl.html

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl