Sequint a Crayon company

Wij maken graag nader kennis via deze video. Eigenlijk zijn wij nog steeds hetzelfde Sequint B.V. als u van ons gewend bent. Echter hebben wij onze krachten al een tijd gebundeld met Crayon Benelux B.V., om u nog beter van dienst te zien. Met onze platforms Cloud-iQ, Market-iQ en Service-iQ kunt u niet alleen meer rendement halen uit uw eigen werkzaamheden, u klanten profiteren er ook van.

Lees meer

Crayon gelooft dat IT een waardevol middel is om commerciële en maatschappelijke doelstellingen te realiseren en dat alle IT assets binnen een organisatie daarom altijd zo effectief en efficiënt mogelijk moeten worden gebruikt. Om dit te ondersteunen bieden wij een breed assortiment van diensten en producten binnen het vakgebied dat in de IT-industrie bekendstaat als IT Asset Management (ITAM), met als doel om onze klanten en partners in staat te stellen het rendement uit IT te maximaliseren tegen minimale en voorspelbare kosten.

In deze hoedanigheid werken wij met tal van organisaties in Nederland en België, waaronder de Staat der Nederlanden, Aegon NV, BDO Accountants, VodafoneZiggo en Centric. Crayon Benelux is onderdeel van het beursgenoteerde Crayon Group (Oslo) met wereldwijd meer dan 1.400 medewerkers en 7.000 opdrachtgevers.

Specialisme

Als gevolg van de overname van Sequint door Crayon in mei 2019 kan de Sequint/Crayon combinatie nu werken in alle voor MSPs relevante rollen, als Distributeur of Aggregator, met producten van, en diensten rondom, vendoren zoals Microsoft, VMwareVeeam, Octopus, IBM, Amazon en meer. We helpen u bij het optimaliseren van uw rendement door advies, door services en door licensing.

Zo is Crayon bijvoorbeeld Microsoft partner van het jaar voor AI en Machine learning geworden. Onze technici helpen u graag bij het optimaliseren van uw eigen projecten op dit vlak. Maar ook voor (complexe) software-licensing bent u bij ons aan het juiste adres. De by-line van Crayon is “The Software Experts”. Dat menen we, en daar gaan we graag met u over in gesprek.

Sequint a Crayon company
Adresgegevens
Rivium Quadrant 81 2909 LC Capelle a/d IJssel
Telefoon
+31104588936
E-mailadres
info@sequint.nl
Website
http://www.sequint.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl