Quanza

Quanza is een IT-dienstverlener met haar hoofdkantoor in Amsterdam. Met een 24x7 bemand Network Operations Center (NOC), full stack expertise en maatwerk diensten ondersteunen we sinds 2001 onze klanten met de transformatie en het beheer van hun IT-infrastructuur.

Quanza is sterk vertegenwoordigd in de ISP-sector, maar ontwerpt, integreert en beheert netwerken, private en public cloudomgevingen voor iedere organisatie waarvoor de customer experience van zijn services van strategisch belang is. Onze typische klant is eigenaar van een “top notch” ICT-infrastructuur, die opvalt met hoge snelheid, lage latency en hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid.

Specialisme

Quanza is gespecialiseerd in Managed Services op missiekritische netwerken. Onze klanten vertrouwen de zorg en verantwoordelijkheid hiervoor aan ons toe, zodat zij zich kunnen richten op hun core business.

Onze Managed Services worden verzorgd vanuit ons 24×7 bemande Network Operations Center in Amsterdam. We voorkomen verstoringen proactief, voeren wanneer gewenst aanpassingen door.
Daarnaast liften klanten mee op de voortdurende innovatie vanuit Quanza, zodat changes snel en efficient worden opgevolgd en de infrastructuur stabiel blijft, altijd beschikbaar is en zo optimaal mogelijk presteert.

Naast SURFnet en AMS-IX hebben een aantal DHPA-deelnemers hun 24×7 NOC dienstverlening uitbesteed aan Quanza.

Quanza zorgt ervoor dat netwerken en IT infrastructuur die ertoe doen, het ook altijd doen.

Quanza
Adresgegevens
Willem Fenengastraat 7 1096 BL Amsterdam
Telefoon
+3120 5301600
E-mailadres
info@quanza.net
Website
https://www.quanza.net/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl