Summer BBQ & NK Serverwerpen

Op de Summer BBQ van de Dutch Cloud Community komen veel van onze leden en partners bijeen om samen te genieten van het mooie weer, het lekkere eten en de mogelijkheid en contact op te doen met vele prominenten uit de Nederlandse hosting- en cloudsector. 

Zo hebben we afgelopen september ruim 250 mensen uit onze community mogen verwelkomen die ontzettend hebben genoten van de Summer BBQ. 

0 +
Bezoekers
0 %
Decision makers
0 %
Technisch
0 +
Serverwerpers

NK Serverwerpen

Tijdens onze Summer BBQ wordt ook traditiegetrouw hét enige echte NK Serverwerpen gehouden. Bij het NK gaan IT-professionals uit Nederland de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel. Dit doen ze door een computer server zo mogelijk te gooien op een wedstrijdbaan die daar speciaal voor gemaakt is. Voor hen eindelijk het moment om eens flink stoom af te blazen na al dat werken achter hun computer.

Sponsoring

Verbind jouw naam als sponsor aan Summer BBQ en/of NK Serverwerpen. Extra opties zijn altijd bespreekbaar.

De inhoud van het sponsorpakket bestaat onder andere uit:

  • Jouw bedrijfslogo en naam worden geplaatst in alle communicatie met betrekking tot het event.

  • Het uitdelen van flyers en goodies.

  • Jouw bedrijfslogo op de Summer BBQ beachflags, rollup banners, bierviltjes en donuts

  • Het doorlopen van de gastenlijst om relevante mensen te ontmoeten en spreken.

Bedrag

€ 4.500,- (exclusief BTW).

Sponsor worden?

Neem dan snel contact met ons op via onderstaand formulier: 

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Dec 6
Cloud Expo
Op woensdag 6 december en donderdag 7 december 2023 staan wij met onze stand op de tweede editie van Cloud Expo. In 2022 was de eerste editie van de Cloud Expo. Een nieuwe tech-beurs in Nederland georganiseerd samen met meer dan 70 verschillende exposanten.
Lees meer
Dec 13
Dutch Cloud Community Kerstborrel
Op woensdag 13 december organiseert Dutch Cloud Community vanaf 17.00 uur de jaarlijkse Kerstborrel. Dit keer zullen we het anders aanpakken dan voorgaande jaren omdat er geen voorafgaande netwerkbijeenkomst zal zijn. Bovendien hebben we een nieuwe locatie gevonden in de omgeving van Rotterdam.
Lees meer
Mar 18
Dutch Night @ CloudFest
Al enkele jaren is Dutch Night één van de hoogtepunten tijdens CloudFest, 's werelds grootste evenement voor cloud computing. Op de avond voor de officiële start van CloudFest verzamelen ongeveer 400 top executives uit de Nederlandse Cloud- en Hostingsector zich voor wat bekend staat als de leukste en grootste borrel van de branche.
Lees meer