Ynvolve

Ynvolve is een jonge, energieke en multiculturele hybride onafhankelijke IT-dienstverlener en hardwareleverancier die de flexibiliteit van een traditionele broker en de expertise van een VAR aantoont. Het bedrijf is in Nijmegen gevestigd en in 2006 opgericht door Martijn Niessen en is gegroeid van twee mensen naar 65 medewerkers uit 19 verschillende landen die samen 19 talen spreken, waaronder Papiamento en Perzisch.

Ons aanbod is de afgelopen tien jaar geëvolueerd om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven, van hostingproviders en grote multinationale eindgebruikers, tot het grootste en meest strategische klantsegment: managed services providers (MSP’s). Onze missie is om onze klanten te voorzien van innovatieve en op maat gemaakte diensten die hen helpen het rendement op hun technologische investeringen te maximaliseren, en we streven ernaar om dit met plezier te doen en creatief te zijn als individu en als team.

Ynvolve is ISO 9001:2015 gecertificeerd en onderdeel van de Infinite Group (IG). De Infinite Group is opgericht om te voorzien in de behoefte aan een wereldwijd opererende groep IT-specialisten die hun klanten complete oplossingen kunnen bieden gedurende de Technology Life Cycle van hun IT-infrastructuur. Door gebruik te maken van de sterke punten van elk lid van de IG en het unieke multiculturele personeelsbestand, levert Ynvolve vandaag de dag haar diensten in meer dan 130 landen.

Specialisme

In de afgelopen 13 jaar heeft Ynvolve haar hardware- en professionele dienstenaanbod ontwikkeld en uitgebouwd rond de IT 360-levenscyclus.

Productexpertise, uitgebreide garantie en OPX-gedreven financieringsoplossingen zijn de pijlers van het hardware-aanbod van Ynvolve. De infrastructuurdiensten omvatten diensten op locatie (installatie, audit, verhuizing van het datacenter en gegevensmigratie), onderhoud, monitoring, CMBD-beheer en contractconsolidatiediensten. Tot slot variëren de ontmantelingsdiensten van BBaaS (BuyBack as a Service), deïnstallatie, het verwijderen van gegevens, recycling en oplossingen voor verzending.

De afgelopen jaren heeft Ynvolve zich vooral gericht op hosting- en managed services providers door de oorspronkelijke buyback- en inruildiensten uit te breiden tot een unieke, complete en aanpasbare oplossing (BBaaS) en door verschillende professionele diensten te bundelen en te articuleren tot één aanspreekpunt voor het Global Deployment-aanbod. Vandaag bedienen we meer dan 800 MSP’s in heel Europa.

Als lid van de Infinite Group is Ynvolve zeer actief betrokken bij het DellEMC xSP Incubator-programma. Dit programma is gericht op het versnellen en ondersteunen van de ontwikkeling van xSP’s (CSP’s en MSP’s). Het biedt xSP’s met een hoog potentieel aan technologische en financiële oplossingen gedurende hun hele groeitraject.

Ynvolve
Adresgegevens
Rondweg 29 6515 AS Nijmegen
Telefoon
+31243488269
E-mailadres
info@ynvolve.com
Website
https://www.ynvolve.com/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl