Eurofiber Cloud Infra

Eurofiber Cloud Infra is opgericht als onderdeel van de Eurofiber Group om in te spelen op de marktbehoeften aan geïntegreerde IT-infrastructuurdiensten.  Het biedt een open cloud en netwerk infrastructuur die volledig in eigendom is, waaronder eigen energiezuinige Tier III datacenters, een VMware verified private cloud, een software defined network tussen meer dan 90 datacenters en directe koppelingen met onder andere Microsoft and Amazon Web Services.  

Deze cloud infrastructuur werkt naadloos samen met het eigen landelijk dekkende glasvezelnetwerk van Eurofiber Nederland dat door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is aangemerkt als een vitale infrastructuur. 

Aangezien Eurofiber de gehele infrastructuur keten in eigendom en eigen beheer heeft, is Eurofiber in staat om de verschillende elementen naadloos op elkaar af te stemmen.  Dit resulteert in unieke (maatwerk)oplossingen, maximale flexibiliteit en superieure IT-infrastructuur performance voor onze klanten. We leveren onze toonaangevende IT-infrastructuuroplossingen aan overheden, gemeenten, de zorg, het onderwijs, financiële instellingen, middelgrote- en grote ondernemingen en IT-service providers.  

Klanten profiteren van onze expertise in het ontwerpen, implementeren en beheren van open hybride cloud-infrastructuren. Hiermee dragen wij bij aan de steeds verdergaande digitalisering van hun bedrijfsvoering. Eurofiber is Microsoft Azure Advanced Networking en Managed Partner. Eurofiber heeft directe koppelingen met de grote cloud providers om de hoogste performance van cloud applicaties te faciliteren.

Met Eurofiber Cloud Infra’s open model zijn we in staat om zowel in een direct als indirect model naar de markt aan te bieden. 

Certificeringen

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen voorzien van service en advies, zijn onze datacenters continu onderhevig aan onderhoud, verbetering en (her)certificering. Eurofiber Cloud Infra beschikt over de ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 50001 certificering en een ISAE-3402 type II verklaring.

Bekijk ons digitale magazine via deze link.

Bekijk hier het volledige Partneroverzicht

Eurofiber Cloud Infra
Adresgegevens
Safariweg 25-31 3605 MA Maarssen
Telefoon
+31 (0) 30 242 8720
E-mailadres
sales@eurofibercloudinfra.com
Website
www.eurofibercloudinfra.com
Contact
Rick Kattemölle

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl