NorthC

NorthC is met elf onderling verbonden datacenters het grootste regionale datacenterbedrijf van Nederland. Daarnaast heeft NorthC twee datacenters in Zuid-Duitsland en drie in Zwitserland.

Tot de klanten van NorthC behoren zowel grote organisaties en overheidsinstellingen als cloud- en IT-dienstverleners en kleinere ondernemingen. NorthC onderscheidt zich onder andere door een sterke aanwezigheid in de verschillende regio’s, kwalitatief hoogwaardige diensten en maatwerk op het gebied van connectiviteit en hybride cloudoplossingen.

Gezamenlijk hebben de vestigingen in Nederland, Duitsland en Zwitserland een totaaloppervlakte van 122.000 m2 en een stroomcapaciteit van bijna 60 MW.

NorthC wil in 2030 volledig CO2-neutraal opereren, aan de hand van vier duurzaamheidspijlers: 100% groene energie, groene waterstof, optimaal gebruikmaken van restwarmte van de datacenters en modulair bouwen.

Kijk voor meer informatie op www.northcdatacenters.com.

NorthC
Adresgegevens
Fokker Logistics Park, building 59,
Fokkerweg 300,
1438 AN Oude Meer, Nederland
Telefoon
+31 88 623 3001
Website
https://northcdatacenters.com
Contact
Vincent Wammes
Vincent Wammes
Strategic Account Director

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl