NorthC

NorthC is het grootste regionale datacenterbedrijf in Nederland. Met een landelijk dekkend netwerk van regionale datacenters is het bedrijf altijd dichtbij. Naast Nederland biedt NorthC haar datacenterdienstverlening ook in Duitsland en Zwitserland aan.

We opereren in het hart van de metropoolregio’s Amsterdam, Rotterdam-Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, maar ook in Duitsland en Zwitserland. Onze datacenters zijn de spil van een digitaal ecosysteem waar we tal van hosting- en cloudbedrijven als klant hebben.

Daarnaast brengen we connectiviteitspartners, regionale bedrijven, overheden, zorginstellingen, cloud- & IT-providers en andere ondernemingen samen. We concurreren namelijk niet met onze klanten, we werken juist graag samen aan innovatieve oplossingen.  Als specialist in datacenterdienstverlening bieden we met onze IT-partners een groot palet aan diensten van connectiviteit- tot securityoplossingen. Benieuwd naar de specs van de verschillende datacenters? Download onze factsheets.

Verantwoord ondernemen

Bij NorthC vinden we het belangrijk om onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Daarom zorgen we dat onze datacenters zo duurzaam mogelijk zijn. Zo maken we gebruik van 100% groene stroom. Maar we doen meer. Want bij verantwoordelijkheid nemen hoort dat we iets terugdoen voor de maatschappij. Ook als we daarvoor moeten investeren. In infrastructuur bijvoorbeeld. Zo verwarmen we met de warmte die we in ons datacenter in Aalsmeer produceren bijvoorbeeld een heel sportcentrum met zwembad, in Eindhoven de bedrijven op de High Tech Campus en in Rotterdam helpen we zelfs ruim 10.000 huishoudens verwarmen. Dat is niet het enige duurzame waarin we investeren. In Groningen staat de eerste noodstroomvoorziening op groene waterstof van Europa en in Eindhoven gaan wij back up generatoren op basis van groene waterstof gebruiken. Omdat wij geloven in de kracht van innovatie.

Altijd betrokken

We zijn altijd dichtbij. In afstand, maar zeker ook in de relatie. We spreken uw taal en delen de regionale identiteit. Wat nooit veranderd? Onze betrokkenheid. Want dat zijn we altijd. Voor 100%. Bij alles wat u doet. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

NorthC
Adresgegevens
Fokker Logistics Park, building 59,
Fokkerweg 300,
1438 AN Oude Meer, Nederland
Telefoon
+31 88 623 3001
Website
https://northcdatacenters.com
Contact
Vincent Wammes
Vincent Wammes
Strategic Account Director

Recente berichten

NorthC Datacenters start bouw nieuw datacenter in Eindhoven
NorthC Datacenters start bouw nieuw datacenter in Eindhoven
22 december 2022 | Partners
Amsterdam, 15 december 2022 – NorthC Datacenters, het grootste regionale datacenterbedrijf van Nederland, is gestart met de bouw van een…
Lees meer
Nieuwjaarsevent NorthC Datacenters
Nieuwjaarsevent NorthC Datacenters
6 december 2022 | Partners
NorthC Datacenters houdt op donderdag 19 januari een nieuwjaarsevent in het Louwman Museum in Den Haag. Als trots partner van…
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl