Exonet

Exonet is als managed-hosting provider de stille kracht achter duizenden bedrijfskritische websites en applicaties. Er werken bij Exonet 29 mensen. In 2018 nam Exonet haar intrek in “ExonetHQ”: een hypermodern, duurzaam kantoorpand dat geheel op maat is gebouwd. Exonet is in 2002 opgericht door twee techneuten met een passie voor techniek. Exonet is ruim 20 jaar later nog altijd volledig zelfstandig en onafhankelijk. Die passie voor techniek vormt nog altijd de basis van de keuzes die worden gemaakt en zit in het DNA van het bedrijf. Eerst komt kwaliteit en service, dan pas de commercie.

Op de muur van het moderne “ExonetHQ” staat heel groot “next-level managed hosting”. Exonet doelt hiermee op het feit dat zij 100% van alle servers met Ansible inrichten en beheren. Bijzonder daarbij is dat er geen uren worden gefactureerd en dat klanten zelf ook pull-requests kunnen doen om wijzigingen voor te stellen. Deze manier van werken is erg prettig voor development-teams en komt de kwaliteit en snelheid ten goede. De applicatie staat bij Exonet altijd centraal.

Klanten stellen hoge eisen aan beveiliging, betrouwbaarheid en schaalbaarheid, maar willen zo min mogelijk bezig zijn met wat er achter de schermen gebeurt. Exonet ontwerpt, bouwt en beheert de techniek en combineert dat met haar toegankelijke en deskundige support. Exonet ondersteunt een groot aantal technieken, maar wel altijd met Linux als basis.

Het grootste deel van de diensten van Exonet draait op basis van eigen infrastructuur op basis van Cisco UCS, NetApp NVMe en Cisco Nexus switching. Zij maken hierbij gebruik van de datacenters van BIT. Voor projecten waarbij dat nodig is maakt Exonet ook graag gebruik van public cloud. Denk daarbij aan internationale platforms waarbij flexibele en wereldwijde schaalbaarheid van belang is.

Exonet
Adresgegevens
Exa 55, 6902KH Zevenaar
Telefoon
088-2344888
E-mailadres
info@exonet.nl
Website
https://www.exonet.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl