Liber Dock

Liber Dock is een oplossingsgericht advocatenkantoor op het gebied van (corporate) arbeidsrecht en pensioen. We zijn een team van 8 arbeidsrechtspecialisten die – vanuit ons kantoor in Amsterdam – (voornamelijk) organisaties en hoger management van hoogwaardig juridisch advies voorzien. We komen als business partner graag samen met onze klanten tot de beste praktische oplossingen.

Specialisme

We hebben in het bijzonder ervaring in juridische en strategische vraagstukken op het vlak van arbeid, onderneming en medezeggenschap. Zo adviseren en begeleiden wij (internationale) organisaties in verandertrajecten (‘reorganisaties’), maar ook de Raad van Commissarissen en de Ondernemingsraad, en onderhandelen we met vakbonden. Behalve verandertrajecten, adviseren wij HR uiteraard ook over individuele (ontslag)zaken en staan wij hoger management en statutair bestuurders bij in ontslagzaken inclusief eventuele gerechtelijke procedures.

We zijn uniek in onze manier van werken en door een duidelijk en sterk bedrijfsconcept, inclusief onze drie kernwaarden (samen bouwen en groeien, energiek, innovatief). Hierbij gaat het bijvoorbeeld niet alleen om onze manier van werken met klanten en collega’s (bijv. advies via infographics), maar ook om wekelijkse bootcamp- en mindfulnesstrainingen, waar onze opdrachtgevers desgewenst ook aan kunnen deelnemen. Laagdrempelig en persoonlijk contact vinden wij belangrijk:

 

 
We staan als business partner ook voor kennisdeling. We organiseren dan ook regelmatig workshops bij ons op kantoor of inhouse bij de klant, delen kennis via onze periodieke Liber Dock Talks (filmpje en/of podcast), nieuwsbrief en blogs en stellen een kennisportal ter beschikking exclusief voor onze klanten (via een abonnement of kosteloos in geval van een vaste business partner) om de dagelijkse HR-werkzaamheden waar mogelijk te faciliteren en kostenefficiënter te maken.

Liber Dock
Adresgegevens
Jollemanhof 12a 1019 GW Amsterdam
Telefoon
+31202351150
E-mailadres
info@liberdock.com
Website
https://www.liberdock.com

Recente berichten

Hoe houdbaar is een concurrentiebeding? De belangrijkste beperkingen en aandachtspunten op een rij.
Hoe houdbaar is een concurrentiebeding? De belangrijkste beperkingen en aandachtspunten op een rij.
9 november 2021 | Partners
Binnen de IT-branche is goed IT-personeel schaars, wordt er stevig ‘gehunt’ op IT-ers en volgen de technologische ontwikkelingen zich in…
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl