Copaco Cloud

Alles wat we bij Copaco doen staat in het teken van onze partners, we helpen hen succesvol te zijn en hun doelstellingen te behalen, ongeacht welke strategie zij voeren. Copaco is niet alleen een toonaangevende distributeur, we zijn ook Cloud Service Provider en kunnen jou ondersteunen bij de uitvoering van je cloud strategie. Wij bieden Copaco VMware Cloud aan vanuit onze eigen datacenters, maar partners kunnen bij ons tevens terecht voor de Public Cloud van onder andere Microsoft Azure en IBM Cloud of voor eigen hardware voor een private cloud.

We ondersteunen partners daarin met alle as a service varianten, multi cloud en hybrid cloud oplossingen. We ondersteunen MSP’s, MSSP’s, ISV’s en VAR’s in hun verdere ontwikkeling. Het persoonlijke karakter van zakendoen die bedrijven van Copaco gewend zijn, zit ook in het DNA van Copaco Cloud.

We stellen 1-op-1 strategische business plannen op en bieden onbeperkt gebruik van de Copaco Cloud Value Academy. Daarin doe je kennis en hands on-ervaring op met de diensten in ons portfolio, zowel op technisch als commercieel gebied. Je profiteert daarnaast van een hoge mate van automatisering in provisioning, beheer van diensten en billing via het selfservice cloud management-platform. Hierbij is verder integratie via API’s mogelijk.

Additionele diensten voeren we rond backup, disaster recovery, migration, security, VoIP en technical consultancy.

Copaco Cloud
Adresgegevens
Copaco Nederland B.V., Hoevenweg 21, 5652 AW Eindhoven
Website
https://www.copaco.com/
Contact
Rick van den Hoogenhof
Manager Cloud Solutions

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl