Nokia

Nokia heeft in de afgelopen jaren een sterke staat van dienst opgebouwd in de internationale serviceprovider markt met haar eigen cloud- en netwerkoplossingen en AI-as-a-service dienst. Ruud Alaerds, Managing Director Dutch Cloud Community, is daarom zeer tevreden dat Nokia zich als technology partner aansluit: “De kennis die Nokia heeft opgebouwd, nemen zij nu mee naar een sector waar bedrijven vaak op een veel kleinere schaal opereren. We verwachten dan ook dat door deze samenwerking er meer nieuwe en innovatieve oplossingen te zien zullen zijn.”

Partnership Nokia

Ook Nokia kijkt uit naar hun partnerschap met Dutch Cloud Community. Mark Vanderhaegen (Webscale Cluster Sales Manager Nokia Benelux): “De Nederlandse markt voor digitale infrastructuur, hosting en cloud groeit ontzettend hard. De Dutch Cloud Community is dé belangenbehartiger voor deze sector. Nokia biedt onder andere IP/optical oplossingen voor datacenters en cloudorganisaties, zodat zij betrouwbare en veilige interconnectie kunnen bieden aan hun klanten.”

Om extra kracht aan de samenwerking toe te voegen, heeft Nokia binnen haar organisatie een team ingericht dat erop gefocust is om samen te werken met de leden en partners van Dutch Cloud Community. Alaerds: “De actieve rol die Nokia wil nemen, vind ik belangrijk omdat zij zo een goede relatie met deze sector op kunnen bouwen.” Vanderhaegen blikt ook alvast vooruit op het partnerschap. “We kijken er onder andere naar uit om onze bijdrage te leveren aan events en andere uitingen van de Dutch Cloud Community, zodat we de community nog beter van dienst kunnen zijn.”

Ook partner worden van onze community?

Bekijk hier het volledige partneroverzicht van Dutch Cloud Community, Hier kan je ook meer informatie vinden over onze partnerprogramma’s.

Nokia

Nokia
Adresgegevens
Antareslaan 1 2132 JE Hoofddorp
Telefoon
023 555 9111
Website
https://www.nokia.com/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl