Relined Operationele analyse van uw netwerk

Operationele analyse van uw netwerk

Met één van onze Network Architecten

Bent u ook benieuwd of uw netwerk slimmer ingericht kan worden? Heeft u toekomstplannen en vraagt u zich af hoe u netwerk hierop het beste kan worden ingericht?

Exclusief voor u

Exclusief, voor de leden van de Dutch Cloud Community, biedt Relined een operationele analyse van uw netwerk aan. Voor een actueel beeld van de huidige situatie; de mogelijkheden en uitdagingen. Wilt u samen met een Network Architect kijken naar uw netwerk?

Vele leden gingen u al voor:

“Relined werkt sinds 2013 met Art Of Automation, maar is voor velen binnen ons bedrijf al langer dan dat een betrouwbare partner. Zo ken ik Relined via mijn vorige werkgever. De samenwerking verloopt soepel. Alle personen waar wij contact mee hebben, kennen onze case meer dan voldoende, tonen er oprecht interesse in en kunnen bovendien een waardevolle bijdrage leveren.” – David Jacobs | Art of Automations

“Het feit dat uitsluitend gecertificeerde aannemers in de buurt van de glasvezels mogen werken, zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit en veiligheid van het netwerk.” – Stefan Ideler | i3D.net

“Relined heeft een omvangrijk fibernetwerk. De lijnen die langs de spoorwegen lopen in combinatie met o.a. de fiber infrastructuur van BT maakt Relined voor veel trajecten een geschikte en kosten effectieve partner. Voor onze locatie in Alkmaar was de keuze dus snel gemaakt.” – Tjebbe de Winter | Cyso

 Connectiviteit in West-Europa

Wij zijn Relined Fiber Network

De toonaangevende en onafhankelijke leverancier van betrouwbare en hoogwaardige connectiviteit. Ons werkterrein is Noordwest-Europa, hier leveren we al ruim 18 jaar maatwerkoplossingen op het gebied van connectiviteit, aan klanten in verschillende sectoren.

We beschikken over een hoogwaardig Dark Fiber netwerk van ca. 30.000 kilometer in Nederland en Duitsland, waarop meer dan 120 carrier neutrale datacenters (redundant) zijn aangesloten, en bieden een offshore netwerk tussen Denemarken en Nederland.

In gebieden waar geen eigen netwerk ligt, werken we samen met diverse netwerk operators. Uiteraard onder onze hoge kwaliteitseisen en SLA. Zo zijn wij de verbindende factor in connectiviteit binnen West-Europa.

Oftewel:

We are connecting the dots.

Meer over Relined ->

Relined Fiber Network
-

Delen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl