Dutch Night fan aan het woord

De Dutch Night door een van onze gasten.

Wij kunnen zelf van alles vertellen over de Dutch Night, maar het leek ons leuk om één van onze trouwe gasten aan het woord te laten. Pieter de Haer is portfolio manager bij Previder en bezoekt de Dutch Night al vanaf het begin.

Q: Pieter, jullie komen al vanaf het begin naar CloudFest
A: CloudFest is een van de leukste conferenties van het jaar. Het is een leuke combinatie inhoudelijke informatie en gezelligheid en informeel contact met concullega’s. Dutch Night past daar perfect in.

Q: Wat is je eerste herinnering aan Dutch Night?
A: Ik kwam voor het eerst toen het nog in hotel Loewen was, ik weet nog wel dat het ontzettend druk was, en vreselijk gezellig.Sindsdien ben ik zo ongeveer altijd bij.

Q: Wat maakt Dutch Night anders dan een gewone netwerkborrel?
A: Het zijn meerdere dingen, het feit dat je daar je klanten, je leveranciers en je concullega’s allemaal tegenkomt. En misschien omdat je in het buitenland bent praat je niet met elkaar als klanten of concurrenten, maar gewoon als gelijken. Het is een ander gesprek dan je in Nederland zou hebben. Dat iedereen in een hotel slaapt, niemand nog hoeft te rijden en we daarom een extra biertje kunnen drinken helpt natuurlijk ook.

Q: Waar hebben jullie het dan over? Zaken?
A: Het is een ander gesprek. Informeler, vrijer. Als ik met mijn leverancier op Dutch Night praat parkeren we het zakelijke even, later in de week hebben we wel een afspraak met elkaar om over business te praten. Nu gaat het meer over onszelf, en over koetjes en kalfjes. Het helpt ons een persoonlijke relatie op te bouwen.

Q: Geldt dat ook voor je concullega’s? In Nederland zijn jullie concurrenten van elkaar?
A: Klopt! Maar in Rust zijn we ook mensen die een gezamenlijk doel delen. We praten veel over onze branche. Uiteindelijk hebben we allemaal veel dat ons bindt, en dat is meer zichtbaar als je elkaar in het buitenland ontmoet. En we hebben natuurlijk allemaal te maken met dezelfde leveranciers!

Q: Jij neemt de racefiets mee naar Rust dit jaar!
A: Ja, twee van ons zijn dol op fietsen en we nemen de fiets mee naar Duitsland. Als er nog meer enthousiastelingen mee willen doen, laat het dan even weten, iedereen is van harte welkom om lekker een rondje te gaan rijden!

Dutch Night @ CloudFest, wat is dat dan?

Lees hier wat Dutch Night @ CloudFest ook al weer is, of meld je hier gelijk aan!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl