Previder

IT begint bij Previder. We overzien het gehele speelveld en leveren alle relevante IT-technologieën en -services volledig gemanaged. Previder adviseert, bouwt en beheert; van werkplek tot in de cloud. Omdat het een niet zonder het ander kan!

Een uitgebreid aanbod op gebied van cloud, workspace, security en connectivity maakt ons tot een end-to-end IT-partner. Onze oplossingen implementeren we op locatie of veilig vanuit onze eigen Twin-datacenters in Nederland. Van daar uit bieden we de technische infrastructuur en cloud technologie die nodig is voor het betrouwbaar en schaalbaar hosten van bedrijfskritische applicaties. Previder is carrier- én cloudneutraal en zorgt ervoor dat u binnen onze infrastructuren meerdere technologieën kunt koppelen, zoals de public clouds van Microsoft Azure en Amazon. Zo zijn uw data en applicaties altijd beschikbaar en veilig.

Naast een breed aanbod staat Previder vooral voor een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen. Hierdoor zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Previder – It starts here!

Previder is onderdeel van Odin Groep (www.odin-groep.nl), een veelzijdige en dynamische ICT-organisatie. Tot de groep behoren ook Heutink ICT en Winvision.

Specialisme

Managed IT van werkplek tot in de cloud. We leveren het gehele IT-fundament. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, we begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze datacenters. Dit doen wij voor software-ontwikkelaars, zorg, overheid en zakelijke markt.

Previder
Adresgegevens
Expolaan 50 7556 BE Hengelo
Telefoon
+31883323333
E-mailadres
info@previder.nl
Website
https://www.previder.com/nl/

Recente berichten

Previder zet volgende stap in groei met overname Pimarox
Previder zet volgende stap in groei met overname Pimarox
7 juni 2021 | Leden
Previder, een dochteronderneming van Odin Groep, zet de volgende stap in groei met de overname van Pimarox. Het IT-bedrijf uit…
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl