Previder

IT begint bij Previder. We overzien het gehele speelveld en leveren alle relevante IT-technologieën en -services volledig gemanaged. Previder adviseert, bouwt en beheert; van werkplek tot in de cloud. Omdat het een niet zonder het ander kan!

Een uitgebreid aanbod op gebied van cloud, workspace, security en connectivity maakt ons tot een end-to-end IT-partner. Onze oplossingen implementeren we op locatie of veilig vanuit onze eigen Twin-datacenters in Nederland. Van daar uit bieden we de technische infrastructuur en cloud technologie die nodig is voor het betrouwbaar en schaalbaar hosten van bedrijfskritische applicaties. Previder is carrier- én cloudneutraal en zorgt ervoor dat u binnen onze infrastructuren meerdere technologieën kunt koppelen, zoals de public clouds van Microsoft Azure en Amazon. Zo zijn uw data en applicaties altijd beschikbaar en veilig.

Naast een breed aanbod staat Previder vooral voor een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen. Hierdoor zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Previder – It starts here!

Previder is onderdeel van Odin Groep (www.odin-groep.nl), een veelzijdige en dynamische ICT-organisatie. Tot de groep behoren ook Heutink ICT en Winvision.

Specialisme

Managed IT van werkplek tot in de cloud. We leveren het gehele IT-fundament. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, we begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze datacenters. Dit doen wij voor software-ontwikkelaars, zorg, overheid en zakelijke markt.

Previder
Adresgegevens:
Expolaan 50 7556 BE Hengelo
Telefoon:
+31883323333
E-mailadres:
info@previder.nl
Website:
https://www.previder.com/nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl