Leaseweb

Wij zijn meer dan het gemiddelde cloudhosting bedrijf. We zijn ‘born in the cloud’. Twintig jaar geleden opgericht door twee professionele piloten, is het belang van empowerment, betrouwbaarheid en wereldwijde connecties al vanaf het allereerste begin onderdeel van het DNA van Leaseweb.

Onze klanten doen verbazingwekkende dingen en komen bij ons voor de technologie. Wij zijn er fundamenteel van overtuigd dat toepassingen platform-agnostisch moeten zijn. Bij ons hebben klanten de flexibiliteit om te kiezen tussen de verschillende technologieën die wij aanbieden en
de zekerheid dat elke oplossing die wordt bedacht de juiste is voor hun specifieke behoeften. We stellen onze klanten centraal bij alles wat we doen.
De begeleiding en ondersteuning die wij bieden is gepersonaliseerd; klanten waarderen onze hoogwaardige expertise, zowel voor als na de verkoop.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, is ons track record er een van ervaring en
geloofwaardigheid die onze klanten wereldwijd versterkt en verbindt om nieuwe mogelijkheden te verkennen en succes te hebben.

Specialisme

Managed hybride cloudoplossingen omvatten dedicated servers, private cloud, public cloud, colocatie, opslag & back-up, content delivery networks (CDN) en cyber security services. We opereren vanuit 20 best-in-class datacenters in Europa, Australië, Singapore en Noord-Amerika. Wij runnen een van de grootste wereldwijde netwerken met een totale bandbreedtecapaciteit van 6+ Tbps en 99,999% core uptime. Onze cloudhosting-experts geven persoonlijk advies zodat samen met de
klant de beste oplossing voor zijn specifieke business wordt gerealiseerd. 500 getalenteerde en enthousiaste mensen uit meer dan 35 landen zijn de drijvende kracht achter Leaseweb.

Podcast Leaseweb

Simon spreekt met Eltjo Hofstee, Sales Director van Leaseweb, over het verleden, het heden en de toekomst van ’s lands grootste hosting provider. Welke keuzes heeft Leaseweb in het verleden gemaakt? En hoe staat het bedrijf er nu voor? En hoe zien zij de toekomst van onze sector, en hun rol daarin. Een boeiend en informatief gesprek. Beluister de podcast: 

Leaseweb
Adresgegevens
Hessenbergweg 95, 1101 CX Amsterdam
Telefoon
+31203162880
E-mailadres
sales@nl.leaseweb.com
Website
https://www.leaseweb.com/nl

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl