Korton

Beyond the digital transformation
Korton is al meer dan 20 jaar actief in de ontwikkeling en exploitatie van ICT-dienstverlening en cloud services. Korton ondersteunt organisaties, bedrijven en mensen. Om tijd en geld te besparen en nieuwe innovatieve digitale veranderingen te omarmen. Daarbij staat de gebruikerservaring centraal in ons XLA-gedachtegoed. Samen werken we keihard om onze klanten te blijven verwonderen met onze kernwaarden: vooruitstrevend, moedig en helder. Deze kernwaarden zie je overal in terug.

Korton gaat dus verder dan wat de klant nodig heeft. Daarom investeert het bedrijf continu in mensen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Naast hard werken, wordt er ook veel plezier gemaakt! Want blije medewerkers zijn ook goed voor onze klanten!

Specialisme

Cloud Sourcing

Ooit begonnen op een zolder. Nu een Cloud Sourcer met een eigen hybrid cloud. Korton faciliteert
met cloud sourcing tientallen organisaties en vele duizenden gebruikers Ontzorgt hen met diverse oplossingen. Van online werkplekken, tot het volledige uitbesteden van ICT-omgevingen. Korton is gespecialiseerd in hosting van applicaties die van essentieel belang zijn voor uw business. Onze cloudfilosofie: public cloud waar het kan, private cloud waar het moet!

Naast de technische realisatie hebben we ook veel aandacht voor de beleving van de eindgebruiker. Zo kijken we naar verschillende gebruikersprofielen, wat hebben ze écht nodig en wanneer zijn ze blij met hun werkplek. Hoe zorgen we ervoor dat het altijd snel werkt? We gaan met de klant om tafel om alle wensen af te stemmen m.b.t.: clouddiensten, werkplekken, beheer, back-up, security, netwerk,
verbindingen en support. De beleving van de service en support staat bij ons ook hoog in het vaandel!

Korton
Adresgegevens
Pondweg 1 2153 PK Nieuw-Vennep
Telefoon
+31235555060
E-mailadres
info@korton.nl
Website
https://korton.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl