Intermax

Intermax is onderdeel van de Intermax Group, bestaande uit meerdere bedrijven (Guardian360, Bizway, NFIR, Gridly en Guida) met verschillende IT-specialismes. Samen houden zij complexe cloudinfrastructuren beschikbaar vanuit Nederlandse datacentra en leveren 24/7 geavanceerde securitydiensten.

Intermax is onderdeel van de Intermax Group, bestaande uit meerdere bedrijven (Guardian360, Bizway, NFIR, Gridly en Guida) met verschillende IT-specialismes. Al ruim 25 jaar zorgt Intermax ervoor dat complexe cloudinfrastructuren en geavanceerde securitydiensten 24/7 beschikbaar zijn. Met meer dan 180 professionals wordt gewerkt aan grote en complexe projecten voor klanten in vitale sectoren die hun kritische data altijd beschikbaar en veilig willen houden. Intermax focust hierbij op klanten in de zorg, fintech sector en ISV’s.

Intermax investeert veel in excellent werkgeverschap, omdat gemotiveerde en capabele medewerkers aantoonbaar betere service leveren. Dit wordt onder andere geuit door nauwe betrokkenheid bij de Cloud IT Academy en de Rotterdamse IT Campus. Daarnaast is Intermax veelvuldig benoemd tot “Best Workplace” bij Great Place to To Work.

Intermax is de bedenker van de Nationale Anti-DDoS Wasstraat en actief in branche-organisaties DHPA en NBIP. Bovendien is het de eerste partij in Europa die een cyberverzekering in de eigen dienstverlening integreerde. Tot slot is Intermax is het best gecertificeerde managed-services bedrijf van Nederland. De Intermax Group is 100% in Nederlandse handen.

Intermax
Adresgegevens
Schouwburgplein 30-34 3012 CL Rotterdam
Telefoon
+31107104444
E-mailadres
info@intermax.nl
Website
https://www.intermax.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl