IT Karting Days – Wordt vervolgd!

Hoe mooi was de opkomst op de eerste editie van de IT Karting Days in 2023. Met veel enthousiaste teams en ook heel tevreden deelnemers zijn op 2 en 9 februari met een uitverkocht deelnemersveld wedstrijden gereden in de Karting Fabrique in Utrecht. Er werd gestreden op het scherpst van de snede. Zoals het hoort op een sportief evenement.

Op donderdag 2 februari was de eerste racedag en streden 20 teams om de langste afstand te halen maar vooral om de eer. CM.com behaalde een duidelijke eerste plaats die dag.

Een week later werd dan de tweede racedag gehouden en deden 20 nieuwe teams mee op jacht naar een eerste plaats. Ook op deze dag was de strijd hevig maar het enthousiasme over en de tevredenheid groot. Het race team van PGGM kwam nu op de eerste plaats uit met op een respectabele afstand van de nummers 2 en 3.

De mededeling dat de IT Karting Days nog dit jaar een vervolg zullen krijgen mocht rekenen op de unanieme goedkeuring van de deelnemers. We verwachten snel de nieuwe datums voor de volgende editie van de IT Karting Days bekend te maken. Speciaal woord van dank aan het organiserende Nomios team dat met de steun van Juniper Networks een mooi evenement heeft weggezet.

Voor een volledig fotooverzicht van de 2 dagen verwijzen we je naar de website van de IT Karting Days: https://www.itkarting.com/#fotoalbum

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl