Dutch Night @CloudFest 2023

20 maart 2023, in Hotel Castillo Alcazar, Euro-Park, Rust

Bedankt dat jullie er waren! Hieronder een fotocollage van het evenement:

Al enkele jaren zijn de Dutch Night en het Dutchies Dinner één van de hoogtepunten op CloudFest, het grootste evenement voor cloud computing ter wereld. Tijdens CloudFest wordt onze community in een paar dagen tijd bijgepraat op het gebied van cloud-ontwikkelingen, vinden er hackathons plaats en kan men tijdens diners, concerten en feestavonden volop netwerken.

Sinds 2015 is Dutch Night het hoogtepunt van CloudFest voor de Nederlandse bezoekers. De hele top van de Nederlandse cloud- en hostingsector ontmoeten elkaar ieder jaar in Zuid-Duitsland.

Ook dit jaar is de Dutch Cloud Community weer van de partij op CloudFest. We kunnen niet wachten om je eindelijk weer te zien in het Europa-Park.

Op maandag 20 maart vanaf 20:00 uur is de Dutch Night @CloudFest.

CloudFest vindt plaats van dinsdag 21 maart tot en met donderdag 23 maart.

Traditiegetrouw vindt het Dutchies Dinner plaats op dinsdag (21 maart). Tijdens dit diner ontmoeten prominenten uit de sector elkaar om kennis met uit te wisselen.

Voor het diner zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, en is primair voor de leden en partners van Dutch Cloud Community.

Meld je nu aan voor Dutch Night & het Dutchies Dinner

Wil jij ook aanwezig zijn op de Dutch Night (20 maart) én het Dutchies Dinner (21 maart, primair voor leden en partners)? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier. We kunnen niet wachten om je weer te zien en kijken ernaar uit om samen met alle Nederlandse partijen er een schitterende avond van te maken.

Heb je je nog niet aangemeld voor CloudFest? Aarzel dan niet langer en schrijf je in met onze code “DutchCloud23” voor gratis toegang.

DutchNight

Belangrijk: Dutchies Dinner is vol.

Nieuwe aanmeldingen worden helaas niet meer meegenomen.
Aanmelden voor Dutch Night kan nog wel!

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Voor Dutch Night is er ook nog heerlijk gegolfd als opwarmer:

Locatie

Hotel Castillo Alcazar, Euro-Park, Rust, Hotel Castillo Alcazar, Europa-Park-Straße, Rust, Germany

Delen:

Gerelateerde evenementen:

No data was found
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl