Dutch Cloud Community @ CloudFest 2024 it’s a wrap!

Wat een fantastische dagen hebben wij met onze community beleefd op CloudFest.

Maandagochtend openden de golfers, onder leiding van Erik Bais van A2B internet, met 9 holes op de Europa-Park Golfclub. Maandagavond verwelkomden we 370 bezoekers op onze leukste en grootste netwerkborrel en -feest van de branche: Dutch Night! 

Dinsdagavond was het zover: een Nederlandse traditie ging definitief internationaal met de allereerste editie van het WK serverwerpen. Deze samenwerking tussen CloudFest en Dutch Cloud Community en ondersteund en begeleid door Ynvolve’s Thanh Le en zijn team waren meteen drukbezocht en een doorslaand succes!

Woensdagochtend verzamelden de early birds zich voor de ingang van het festivalterrein om onder leiding van Frans ter Borg van Quanza te gaan hardlopen op en rond het Europa Park.

In combinatie met de beurs, de vele zakelijke netwerk momenten, informatiesessies en presentaties en het uitgebreide entertainmentprogramma van CloudFest was het dus weer een topweek! 

Tot volgend jaar en dank jullie wel namens Edwin, Ruud en Simon.

Bekijk hier de aftermovie:

Play Video

Bekijk hier de foto’s van Dutch Night:

Dutch Cloud Community @ CloudFest is mogelijk dankzij de ondersteuning van onze sponsors. Onze dank gaat uit naar:

Delen:

Gerelateerde evenementen:

jul 1
TechDrinks | Eindhoven
TechDrinks Eindhoven is meer dan een netwerkborrel; het is een energieke ontmoetingsplek die de innovatieve en levendige gemeenschap van IT-professionals in heel Nederland samenbrengt.
Lees meer
sep 5
Summer BBQ & NK serverwerpen 2024
We houden bij Dutch Cloud Communities van tradities! Dus zet 5 september alvast in je agenda voor onze summer BBQ en NK serverwerpen.
Lees meer
sep 23
TechDrinks | Amsterdam
TechDrinks Amsterdam is meer dan een netwerkborrel; het is een energieke ontmoetingsplek die de innovatieve en levendige gemeenschap van IT-professionals in heel Nederland samenbrengt.
Lees meer