Verslag Algemene Ledenvergadering

Vorige week vond de Algemene Ledenvergadering van Dutch Cloud Community plaats bij BIT in Ede.

Allereerst willen we iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om fysiek of online de bijeenkomst bij te wonen. Het is bij verenigingen altijd een beetje een uitdaging om leden naar bijeenkomsten te laten komen die puur gaan over de vereniging zelf. Dat meer dan 50 van jullie je tijd vrij hebben gemaakt om er bij te zijn, maakt ons heel dankbaar. Het zegt ook iets over de betrokkenheid die jullie voelen bij “onze club”, en dat is ook een zegen.

Het belangrijkste besluit dat genomen moest worden was het aanstellen van een tijdelijk bestuur dat de opdracht gaat krijgen om een strategie richting 2027 voor te bereiden.

De vergadering heeft besloten dat een bestuur bestaande uit 5 leden de beste formule was. Door een ranking systeem zijn vervolgens de 5 kandidaten met de meeste stemmen gekozen zijn.

De interim-bestuurders zijn nu Erik Bais (A2B Internet), Jacqueline van de Werken (Leaseweb), Dion Goudkuil (Mijndomein), Marin Heideman (Digistate), en Frans ter Borg (Quanza)

Een ander agendapunt was de gestanddoening van de overeenkomst met Ruud en Simon. Het alternatief zou zijn om met een enkele directeur door te gaan, en daar een sollicitatie voor in te richten. De aanwezigen leden hebben aan het interim-bestuur de opdracht gegeven om hiermee aan de slag te gaan en terug te komen met een voorstel op een volgende ALV.

Als directie kijken we uit naar de samenwerking met het interim-bestuur. Het is ook positief dat twee leden van het vorige bestuur aanwezig blijven, om ervoor te zorgen dat ook op bestuurlijk niveau de continuïteit geborgd zal worden.

Dutch Cloud Community als branchevereniging staat er goed voor. En we kunnen met vertrouwen werken aan de toekomst, samen met jullie.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl