Bestaat je bedrijf nog over 5 jaar?

Vorig jaar december stond helemaal in het teken van een explosieve stijging van het aantal COVID besmettingen. Opeens ging het land weer helemaal op slot. We hadden iedereen al uitgenodigd voor de kerstborrel, maar 2 weken vooraf moesten we alles annuleren. Uiteindelijk hebben we een borrel in juni toch maar als verlate kerstborrel aangemerkt, met mooi zonnig zomerweer.

Dit jaar lijkt de herfstgolf van besmetting gelukkig alweer geluwd en kunnen we, zoals het hoort, in december met elkaar genieten van een drankje en samen terugkijken op het afgelopen jaar. Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd bij Papa’s Beach House in Hoofddorp (waar we in 2019 ook de kerstborrel hebben gehouden, en dat beviel toen goed). Aanmelden kan hier

Vooraf aan de borrel organiseren we de netwerkbijeenkomst van Q4. Dit gaat een bijzondere worden. Het thema is disruptie: besta ik nog over 5 jaar? En hoe ziet het er dan uit? Heeft mijn business model nog een toekomst?

Ik kan nog niet alles onthullen, maar we hebben in ieder geval twee hele interessante sprekers. Een marktanalist van Rabobank komt vertellen over wat het betekent als het businessmodel van je hele industrie opeens op zijn kop komt te staan. Marc Jellema van Innodeal gaat met ons de discussie aan over wat de strategisch IT-keuzes zijn die start-ups en beginnende ondernemingen maken. En welke rol we als Nederlandse sector daar in kunnen spelen.

Verder in de bijeenkomst ook, zoals jullie gewend zijn in de laatste bijeenkomst van het jaar, de staat van de Cloud markt in Nederland, en de trends die in 2023 belangrijk gaan worden.

Wij hopen dat veel van jullie erbij zullen zijn!

Meld je snel aan en tot ziens op 8 december.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl