Claranet

Claranet is wereldwijde leverancier van IT-diensten met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van (digitale) werkplekken, security, netwerken én oplossingen op het gebied van managed hosting en cloud. Met flexibele en schaalbare technologieoplossingen ontzorgen wij organisaties en stellen wij ze in staat om bij te blijven op IT-gebied en te moderniseren. Groot genoeg om te leveren, maar klein genoeg om betrokken te zijn. Wij zijn daar waar onze klanten ons nodig hebben, in hun tempo, met lokale aanwezigheid.

Claranet is opgericht in 1996 en heeft zich ontwikkeld van een baanbrekende Internet Service Provider (ISP) tot een wereldwijde aanbieder van beheerde IT-diensten met een jaarlijkse omzet van € 600 miljoen, meer dan 10.000 zakelijke klanten en ruim 3.300 medewerkers.

Het is altijd onze ambitie geweest om het potentieel van onze digitale wereld te ontsluiten zodat organisaties overal veilig kunnen innoveren en groeien. Dat hebben we voor elkaar gekregen door ’s werelds meest getalenteerde mensen en krachtigste technologieën te verenigen, zodat we samen iets sterkers kunnen bouwen. Deze unieke samenwerkingsgeest is het resultaat van meerdere overnames en onze eigen organische groei in Europa, Brazilië, Azië en de VS.

Onze omvang, capaciteit en lokale aanpak hebben ons in staat gesteld een specialist te worden in het mid-market segment. Hiermee helpen we organisaties hun bedrijfsresultaten te behalen, met de kwaliteit, duurzaamheid en samenwerking van een toegewijd partnerschap. Over de hele wereld en in elke branche, zijn klanten in staat te moderniseren, te floreren en hun veerkracht te versterken.

Claranet
Adresgegevens
Flight Forum 840 5657 DV Eindhoven
Telefoon
088 654 6500
E-mailadres
info@claranet.nl
Website
https://www.claranet.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl