Cyso

Cyso waakt 24x7 over de uptime van uw online applicaties. Wij adviseren en nemen verantwoordelijkheid over beschikbaarheid, betrouwbaarheid en dataveiligheid. Daarnaast helpen wij onze klanten om te voldoen aan de wet en regelgeving op het vlak van veiligheid en privacy.

We nemen verantwoordelijkheid tot en met de applicatie, het solide fundament voor de core business van onze klanten. Wij kennen onze klanten, weten wie ze zijn, wat hun business is en wat voor hen belangrijk is. Onze klanten krijgen de garantie dat wij binnen 15 minuten incidenten opvolgen.
Cyso ontwerpt, installeert, migreert, host en beheert oplossingen in verschillende Cloud en datacenter infrastructuren. Dat doen we voor bedrijven die actief zijn in fintech, zorg, e-healthcare, e-commerce, educatie en voor SaaS leveranciers (ISV’s).

Met onze onafhankelijke Cloud neutrale aanpak realiseren we het beste resultaat in any Cloud. Wij behoeden onze klanten voor vendor lock-in. Voor onze klanten zijn wij een verlengstuk van de
ICT-organisatie en wij staan voor de continuïteit van haar bedrijfsprocessen. We leveren uptime, veiligheid en kennis: Cyso zorgt dat haar klanten 100% up en in control zijn.

Specialisme

Cyso is een 100% Nederlandse, onafhankelijke managed hosting provider en de leidende partij als het aankomt op professional services t.b.v. veilige, schaalbare en altijd beschikbare cloud platformen in any Cloud.
Cyso focust zich op 4 pijlers:

  • 100% Uptime van de applicatie(s)
  • Compliancy
  • Security
  • Cost Control

Om te voorkomen dat onze klanten te afhankelijk worden van één leverancier en daardoor onvoldoende ruimte krijgen om te gaan voor de beste oplossing, geloven wij in een multi-cloud strategie. Met onze cloud neutrale oplossingen draait uw platform in any Cloud.

Werkgever

Cyso is een goede en moderne werkgever in de hosting branche. Wij bieden onze werknemers uitdagend werk, interessante klanten en projecten. Wij investeren in hun ontwikkeling, zowel op technisch en commercieel gebied als op persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden. In onze platte organisatie gaat het samen nemen en dragen van verantwoordelijk, het slagvaardig zijn en het werken met plezier, hand in hand.

Kernwaarden

Onze kernwaarden (Verantwoordelijkheid, Klantgerichtheid, Vakmanschap en Slagvaardigheid) vormen de brug tussen de organisatie, haar klanten en haar medewerkers. Deze kernwaarden zijn verankerd in onze organisatie en geven aan waar Cyso voor staat. Deze kernwaarden komen tot uiting in alles wat we doen. Dat is dus ook wat klanten van ons kunnen verwachten.

Cyso
Adresgegevens
Wognumsebuurt 3 1817 BH Alkmaar
Telefoon
+31727513400
E-mailadres
info@cyso.nl
Website
https://cyso.com/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl