BIT

BIT is een zakelijke internet service provider die gespecialiseerd is in (groene) colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internet-infrastructuur. Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening, zodat onze klanten zich zorgeloos met hun kernactiviteiten bezig kunnen houden. BIT onderscheidt zich door een hoog kennisniveau, jarenlange ervaring en een pragmatische aanpak.

Specialisme

Bij BIT is alles georganiseerd rond de centrale behoefte van zakelijke internetgebruikers: continuïteit. Omdat geen twee bedrijven gelijk zijn, stellen we elke oplossing op maat samen. Klanten krijgen zo precies de bedrijfszekerheid, de capaciteit, het groeipotentieel en de beveiliging die ze nodig hebben.

Het helpt dat de mensen van BIT allemaal een passie voor technologie hebben. Ze vinden het veel interessanter om een passende oplossing te bedenken dan om met een standaard antwoord
te komen. Voor veel nieuwe klanten is het een verademing dat onze helpdesk bemand wordt door mensen met verstand van zaken, die begrijpen wat ze vragen.

Zakelijke gebruikers mogen hoge eisen stellen aan de internetdienstverlening die ze inkopen. Er is geen ruimte voor vrijblijvendheid. Het netwerk waardoor de verschillende vestigingen van een organisatie met elkaar verbonden zijn, is cruciaal voor de bedrijfsvoering. Elke onderbreking in het e-mailverkeer kost geld, om maar niet te spreken
van de mogelijke schade als vertrouwelijke berichten onderschept zouden worden. Websites moeten
24 uur per dag beschikbaar zijn, want wie niet op internet te vinden is, bestaat niet. Thuis- en
telewerkers moeten op een veilige manier toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk om productief te zijn.

Die gebruikerseisen zijn bepalend voor de filosofie waarmee BIT zijn infrastructuur ontwerpt, beheert en onderhoudt. Het is ons specialisme om moderne technologie op zo’n manier in te zetten dat we onze klanten zonder onderbreking een betrouwbaar product kunnen leveren. Zij kunnen zich dan onbezorgd met hun eigen activiteiten bezig houden.

BIT
Adresgegevens
Gallileilaan 19 6716 BP Ede
Telefoon
+31318648688
E-mailadres
info@bit.nl
Website
https://www.bit.nl/

Recente berichten

BIT-nieuws – Vacature Netwerk Engineer
BIT-nieuws – Vacature Netwerk Engineer
15 maart 2021
Bron: BIT-nieuws – Wij zoeken een Netwerk Engineer! Het Network Operations Center (NOC) van BIT bestaat uit een groep engineers…
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl