Summer BBQ Dutch Cloud Community

2 september 2021, 15:00 – 21:00, in Down Under, Nieuwegein

Eindelijk, 2 september gingen we weer met z’n allen BBQ’en!

We hoefden niemand te vertellen dat het lastig was om plannen te maken voor evenementen. Rekening houdend met de omstandigheden toen durfden we het aan om aan het einde van de zomervakantie, zoals jullie al jaren van ons gewend zijn, een BBQ te organiseren. Met natuurlijk het NK Serverwerpen.

Het was een gezellige en vooral zonovergoten middag. We hebben genoten van het NK Serverwerpen en proostten met elkaar omdat de DHPA en ISPConnect nu officieel zijn gefuseerd tot de Dutch Cloud Community en NBIP 20 jaar bestaat!

Benieuwd naar de foto’s en het verslag van de dag? Je leest het hier. Graag tot volgend jaar!

Aanmelden voor deelname kan via dit formulier:

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden van de Summer BBQ. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Update toegang Summer BBQ en NK Serverwerpen

Helaas is het coronavirus nog niet verdwenen. We willen er zeker van zijn dat alles zo veilig mogelijk verloopt voor alle bezoekers. Daarom gelden voor toegang tot de Summer BBQ en het NK Serverwerpen de volgende regels:

  • Bij de ingang laat je via de CoronaCheck app van Rijksoverheid de QR-code zien die jouw geldige vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs (negatieve testuitslag) aantoont.
  • Heb je geen QR-code? Dan doe je ter plaatse een zelftest voordat je naar binnen gaat. De zelftests zijn op de locatie aanwezig zijn, uitslag binnen een kwartier.
  • Kan je geen geldig bewijs via de CoronaCheck app laten zien of niet bereid bent om op locatie een zelftest te doen? Dan krijg je helaas geen toegang tot het event. Dit doen we voor jouw eigen veiligheid maar ook die van de andere aanwezigen.


De overheid geeft daarnaast het dringende advies aan bezoekers om vijf dagen na het event een zelftest te doen.

Mochten de weergoden ons helaas niet goed gezind zijn, dan mag Down Under (de locatie van het event) vanuit de overheid binnen maximaal 75 personen ontvangen. Hierbij gelden de volgende regels:

  • Vaste zitplaats voor een persoon
  • Geen maximaal aantal personen per tafel
  • 1,5 meter afstand tussen de tafels
  • Minimaal loopverkeer


We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op 2 september!

Meld je alvast aan!

Mede mogelijk gemaakt door:

Locatie

Down Under, Nieuwegein, Down Under, Ravensewetering, Nieuwegein, Netherlands

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde evenementen:

mrt 21
Dutch Night @CloudFest 2022
Al enkele jaren zijn de Dutch Night en het Dutchies Dinner één van de hoogtepunten op CloudFest, het grootste evenement voor cloud computing ter wereld.
Lees meer
mrt 31
Dutch IT Channel Security Day
De Dutch IT Security Day vindt plaatst op 31 maart 2022 in de Fokker Terminal in Den Haag als afsluiting van het Dutch IT Security Project.
Lees meer
mei 25
SIDN Inspire 2022: Future internet
Op woensdag 25 mei 2022 organiseert SIDN haar jaarlijkse relatie-event SIDN Inspire.
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl