Summer BBQ Dutch Cloud Community

2 september 2021, 15:00 – 21:00, in Down Under, Nieuwegein

Eindelijk, 2 september gaan we weer met z’n allen BBQ’en!

We hoeven niemand te vertellen dat het op dit moment lastig is om plannen te maken voor evenementen. Toch zijn we optimistisch gestemd, gezien de laatste berichten vanuit het RIVM en het OMT. Rekening houdend met de omstandigheden durven we het aan om aan het einde van de vakantie, zoals jullie al jaren van ons gewend zijn, een BBQ te organiseren. Met natuurlijk het NK Serverwerpen. Meld je vooral aan als je open staat voor een uitdaging!

Een gezellige middag met elkaar doorbrengen. Biertje erbij, hapjes, oude bekenden weer zien. Genieten van het Serverwerpen. Leuke activiteiten op het water als het weer meezit. En een toast omdat de DHPA en ISPConnect nu officieel zijn gefuseerd tot de Dutch Cloud Community en NBIP 20 jaar bestaat!

Wil je er bij zijn? Aanmelden kan hieronder. En vergeet je vooral niet aan te melden voor het NK Serverwerpen:

Aanmelden voor deelname kan via dit formulier:

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden van de Summer BBQ. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Het inschrijven verplicht je nog tot niets. Veiligheid blijft voorop staan. Ondanks dat we wachten tot einde zomer, wanneer volgens het RIVM iedereen die het wil ingeënt kan zijn, willen we er zeker van zijn dat alles zo veilig mogelijk geregeld is.

De BBQ zal voornamelijk buiten plaatsvinden. We weten dat je in de buitenlucht minder besmettingsgevaar hebt dan in gesloten binnenruimtes. We zullen ons aan alle, op dat moment geldende regels, houden. En we zullen bij de ingang een sneltest beschikbaar hebben voor degene die dat wensen.

Als we nog meer kunnen doen zullen we het doen. Als iemand suggesties heeft horen we het graag van jullie. De veiligheid van iedereen blijft onze eerste prioriteit. En mocht het zo zijn dat het tegen die tijd nog niet kan, doen we het gewoon niet. Zo simpel is het.

Maar laten we er van uit gaan dat dit een gezellige en mooie BBQ gaat worden.

We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op 2 september. Meld je alvast aan!

Mede mogelijk gemaakt door:

Locatie

Down Under, Nieuwegein, Down Under, Ravensewetering, Nieuwegein, Netherlands

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde evenementen:

jun 28
EuroDIG 2021
EuroDIG is het Europese platform waar verschillende stakeholders van het internet bijeenkomen om kennis en best practices over het internet…
Lees meer
jul 7
Dell Technologies World | After Glow
Begin mei heeft Dell Technologies World | Digital Experience plaatsgevonden, het flagship event van onze partner Dell, waarin zij klanten…
Lees meer
jul 8
NBIP – NaWas event
Ontwikkelingen op Nederlands en Europees niveau hoort u tijdens het NaWas event op 8 juli. DDoS-aanvallen zijn in vergelijking met…
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl