Summer BBQ Dutch Cloud Community

2 september 2021, 16:00 – 22:00

We durven het wel aan om aan het einde van de vakantie, zoals jullie al jaren van ons gewend zijn, een BBQ te organiseren. Met natuurlijk het NK Serverwerpen!

Gewoon een gezellige middag met elkaar doorbrengen. Biertje erbij, hapjes, oude bekenden weer zien. Genieten van het Serverwerpen, en als het weer meezit misschien leuke activiteiten op het water.

Als er een thema van de dag is is het “lekker vertrouwd”, geen rare dingen, gewoon genieten van elkaars’ gezelschap. En een paar verrassingen omdat het zo speciaal is om weer bij elkaar te komen!

Aanmelden voor deelname kan via dit formulier:

Met dit formulier verzamelen we uw naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om u zo op de hoogte te houden van de Summer BBQ. Lees ons Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door u ingediende gegevens beheren en beschermen.

Het verplicht je nog tot niets, maar je helpt ons al wel met je aanmelding. Zo krijgen wij een goede indruk van de interesse bij de leden.  We hopen in juni de definitieve GO/NO GO beslissing te kunnen nemen. We houden je natuurlijk op de hoogte.

— We doen het voorzichtig aan: we wachten tot einde zomer, volgens het RIVM moet tegen die tijd iedereen die het wil ingeënt kunnen zijn. De BBQ zal voornamelijk buiten plaatsvinden, we weten dat je in de buitenlucht minder besmettingsgevaar hebt dan in gesloten binnenruimtes. We zullen ons aan alle op dat moment geldende regels houden wat betreft afstand houden, maximale aantallen mensen enz, en we zullen bij de ingang een sneltest beschikbaar hebben voor degene die dat wensen. —

Datum:
2.09.2021
Tijd:
16:00 – 22:00
Type:
Offline

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl