Cohesity

Ready, Set, Grow Your As-A-Service Business
Cohesity Powered is Web-Scale eenvoud voor Enterprise Data en applicaties

Organisaties zijn overal onderweg in en met digitale transformatie. Aangezien de behoeften op gebied van bedrijfstoepassingen voor steeds meer belangstelling zorgen in Cloud-initiatieven, zoeken bedrijven naar vertrouwde Cloud-en managed service providers voor richtlijnen over de beste manier om privéclouds te gebruiken. En kijken naar datacenter diensten om toepassingen uit te breiden naar public cloud voor flexibiliteit en ontwikkel toepassingen voor Cloud om meer wendbaarheid te verkrijgen. Cohesity Powered service providers stellen ondernemingen in staat om operationele lasten te verminderen en de kloof tussen apps, data en Cloud te dichten met turnkey Managed Services.

Cohesity’s software-defined oplossing vervangt gefragmenteerde bedrijfsgegevens en apps door Web-Scale eenvoud en elasticiteit die de bedrijfsflexibiliteit drastisch verbetert. Door Cohesity Powered Managed Services op basis van verbruik te bieden, kunnen service providers gegevensconsolidatie, gegevensbescherming, bestandsshares, app-ontwikkeling, objectopslag, analyse en maatwerk services omgevingen omvatten. Cohesity Services kan bijvoorbeeld worden geïmplementeerd op de locatie van een klant, interne datacenters en een of meer public cloudproviders zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft
Azure en Google Cloud platform. Tegelijkertijd kunnen service providers de TCO in hun eigen omgeving verlagen en hun kansen vergroten met een toegevoegde waarde catalogus van Cohesity Powered Services.

Belangrijkste voordelen

  1. Word Cohesity Powered om te onderscheiden van uw waarde en het instellen van de klant voorkeur voor uw zakelijke data en apps diensten.
  2. Bied multi-Cloud Managed Services met consistente infrastructuur en operaties en Vereenvoudig de integratie met hyperscalers, waaronder AWS, Azure en Google Cloud.
  3. Verhoog de omzet met toegang tot een $60B-markt voor zakelijke data en apps.
  4. Bespaar tot 50% op de TCO door verouderde silo’s te elimineren met één, softwaregedefinieerd, hypergeconvergeerd platform op een keuze van Cohesity-, Cisco-, HPE-of Dell-servers/-apparaten.
  5. Bied superieure klantervaringen met ongeëvenaard inzicht en naadloze data mobiliteit en beheer in verschillende Clouds.
  6. Organiseer veilig verschillende klanten met flexibele tenants en Self ¬ serviceopties op schaal op één Multi-Cloud platform.
  7. Kom unieke bedrijfsbehoeften tegemoet
  8. SLA’s met automatisering gebouwd op een API-eerste architectuur met volledig uitgeruste REST-API’s.
  9. Bereik eenvoudig, uniform, op SaaS gebaseerd wereldwijd beheer in verschillende Clouds.
  10. Vereenvoudig het serviceverbruik met flexibele pay-as-You-Grow-en pay-as-you-go-modellen.
Cohesity
Adresgegevens
300 Park Ave., Suite 800, San Jose, CA 95110
E-mailadres
paul.goede@cohesity.com
Website
https://www.cohesity.com/
Contact
Paul de Goede

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl