Tuxis ontwikkelt TCC-edge

Tuxis B.V. – Tuxis ontwikkelt TCC-edge

Bron: Tuxis B.V.

Onafhankelijk

De flexibiliteit van de cloud is gemeengoed maar de capaciteit is niet beschikbaar op de plek waar het nodig is. Vanuit wetgeving, certificering of gezond verstand is beveiliging, databehoud, flexibiliteit, controle en snelheid noodzakelijk voor een toekomstvaste omgeving. Eigen infrastructuur opzetten om al deze eigenschappen in te vullen lijkt de logische keuze. Dat vergt dan weer expertise, ervaring en mankracht.

Beschikbaar

Doordat we de eigenschappen van het TCC toepassen in het TCC-edge is er een hardware onafhankelijke redundante omgeving die met u meegroeit waar u geen omkijken naar heeft. Het TCC-edge is software defined. Hierdoor wordt data realtime 3x weggeschreven en uitval van apparatuur automatisch afgevangen. Het geheel wordt 24×7 bewaakt en er wordt ingegrepen bij verstoringen. De maandelijkse kosten bestaan uit vaste eenheden dus dat maakt de ICT begroting eenvoudig.

Wel héél eenvoudig

Voor het leveren van een TCC-edge levert u aan ons of een TCC specialist aan hoeveel rekenkracht, werkgeheugen en opslag u nodig hebt. Dezelfde dag krijgt u een offerte en in samenwerking met gespecialiseerde partners kan uw omgeving binnen 3 weken op de gewenste locatie staan.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl