PCextreme gaat verder als Versio

PCextreme bundelt haar krachten met Versio, een van de grootste hostingproviders van Nederland. Door de krachten te bundelen kunnen we zij nog beter helpen om websites online succesvol te maken. Klanten vragen om steeds meer online oplossingen. Door technologie, kennis en specialisten bij elkaar te brengen kunnen we onze diensten nog eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder maken. Dit betekent ook dat we jouw (technische) vragen nog beter kunnen beantwoorden. Samen kunnen we je dus dubbel zo goed helpen om jouw website online succesvol te maken.

PCextreme - Versio

PCextreme en Versio; Hetzelfde DNA

Versio is een van de grootste hostingproviders van Nederland en helpt al meer dan 170.000 bedrijven en particulieren met hun online succes. Niet alleen onze missie is hetzelfde, ook ons DNA is hetzelfde; bij Versio worden ze, net als wij, blij van het bieden van goede, persoonlijke service. Naast het team dat je al kent, hebben we samen nog meer deskundige collega’s om jou te helpen.

Voor meer informatie, klik hier.

PCextreme is lid van Dutch Cloud Community, klik hier voor het volledige ledenoverzicht.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl