Scalia

Wij zijn Scalia, de go-to cloud infrastructuur- en kennispartner voor media, e-commerce bedrijven, digital agencies en SaaS leveranciers. Wij staan voor zorgeloze schaalbaarheid en maken uw webgebaseerde groeiambities waar. Content- en application delivery, dat is ons specialisme. Met een eigen cloud infrastructuur en een nationaal georiënteerd Content Delivery Network (CDN) zorgen wij dat missiekritische websites, webshops en applicaties veilig, schaalbaar, altijd beschikbaar en razendsnel zijn. Iedere organisatie rekent namelijk erop, dat hun website of applicatie altijd goed en snel werkt. Ook als het aantal bezoekers oploopt of wanneer er grote bestanden worden geplaatst. We helpen uw organisatie met onbelemmerde schaalbaarheid en zorgen dat dit op een zo kostenefficiënt mogelijke manier gebeurd.

Maar los van onze state-of-art techniek, maken onze mensen het verschil. Naast het leveren van de technische cloudinfrastructuur ondersteunt Scalia ook op diepgaand niveau bij het inrichten, migreren en optimaliseren van missiekritische applicatielandschappen zodat deze en de cloudinfrastructuur naadloos op elkaar aansluiten.

Wij zeggen niet voor niets; innoveer, ontwikkel en groei zonder belemmering!

Scalia
Adresgegevens
Astronaut 22, 3824 MJ Amersfoort
Telefoon
+31 (0)88 2021900
E-mailadres
info@scalia.nl
Website
https://scalia.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl