Nebula Online

Nebula-online is een ICT dienstverlener die zich volledig toelegt op het leveren van online diensten als Hosted Exchange, Hosted Diskspace maar ook volledige Cloud oplossingen. Daar waar voorheen alles ‘in-huis’ moest worden aangeschaft kan nu de volledige functionaliteit als online dienst worden aangeboden. Of het nu gaat om e-mail, het opslaan van uw data of een volledige online kantoor omgeving middels Cloud diensten, Nebula-online is dé partner voor uw wensen.

Traditioneel worden servers en aanverwante apparatuur nog binnen het bedrijf aangeschaft en geplaatst. Dat betekent naast de aanschafkosten voor hard- en software licenties ook dat vaak een externe partij wordt ingeschakeld om alles te installeren. Na oplevering van het project blijven de beheerskosten variabel en zijn vaak helaas meer dan voorzien. Wilt u meer weten over hoe onze oplossingen uw organisatie kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Nebula Online
Adresgegevens
Beresteinseweg 2, 1217 TJ Hilversum
Telefoon
035-6286878
E-mailadres
info@nebula-online.com
Website
http://www.nebula-online.com/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl