Lennmedia

Ontketen het potentieel van jouw ICT met LennMedia

Waar technologie en zorgzaamheid samenkomen
Bij LennMedia begrijpen we dat de digitale ruggengraat van jouw organisatie meer is dan slechts een technologische infrastructuur; het is het kloppend hart van jouw bedrijf. De afgelopen tien jaar hebben wij als trouwe partner van honderden organisaties en duizenden medewerkers bewezen dat wij streven naar niets minder dan naadloze connectiviteit en ijzersterke ICT-oplossingen.

Jouw go-to voor reseller hosting en managed services
Wij ontwikkelen reseller hostingoplossingen op maat, ontworpen om de digitale aanwezigheid van jouw bedrijf te laten schitteren. Van krachtige servers tot onverzettelijke beveiliging en 24/7 ondersteuning – wij leveren de onverschrokken infrastructuur die jouw onderneming nodig heeft om tot volle bloei te komen.

Ben je op zoek naar een partner die niet terugschrikt van het overnemen van jouw ICT-omgeving? Wij omarmen die uitdaging met passie. Zo tillen we de verantwoordelijkheid voor jouw ICT-omgeving naar een hoger niveau, zodat jij je kunt focussen op jouw core business. Van systeemintegratie tot technische ondersteuning; wij zorgen dat de continuïteit gewaarborgd blijft.

Voor organisaties die op zoek zijn naar een partner die niet alleen hun technologische behoeften begrijpt, maar ook de waarde van een betrouwbare relatie
LennMedia is er voor organisaties die niet enkel snakken naar technologische oplossingen, maar ook naar een partner die de strijd aangaat met een persoonlijke, collaboratieve aanpak. Of je nu een groeiende onderneming bent die behoefte heeft aan reseller hosting, of een gevestigde organisatie die de last van ICT-beheer van zich af wil schudden – wij passen onze diensten aan jouw behoeften aan. Want bij LennMedia hebben we geen tijd voor standaard; wij gaan alleen voor groots en ongekend.

Lennmedia
Adresgegevens
Bredaseweg 108a 4902 NS Oosterhout
Telefoon
+31 (0)162 796 526
E-mailadres
info@lennmedia.nl
Website
www.lennmedia.nl

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl