Integra CS

Integer. Onze bedrijfsnaam zegt het al. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Geen verborgen agenda en korte lijnen maken ons tot een ideale partner. Zo maken wij IT beschikbaarheid voor alle organisaties toegankelijk.De waarde en omvang van data neemt toe, de afhankelijkheid van IT groeit en het risico op een calamiteit (door menselijk falen, cybercriminaliteit of bijvoorbeeld weersinvloeden) wordt steeds groter. Dan is het logisch om een partner te hebben die het snapt. Wij zijn deze partner en beloven dat de kosten wél in verhouding staan tot de baten.

Wij bieden de beste BaaS-, DRaaS-, en IaaS-oplossingen voor een eerlijke prijs op basis van betrouwbare en bewezen technologieën.

Wij zijn de nieuwe generatie Cloud Service Provider. De generatie met een nieuwe denkwijze; Toekomstbestendig en klantgericht. Wij maken cloud oplossingen begrijpelijk, onze werkwijze is transparant en onze platformen betrouwbaar. Met dit alles geeft Integra CS een nieuwe invulling aan de S van Service.

Ons doel? Bedrijfscontinuïteit garanderen voor onze partners en hun eindgebruikers
met behulp van betrouwbare en betaalbare cloudoplossingen.

Integra CS werkt onder meer samen

 

Bekijk hier het Ledenoverzicht van Dutch Cloud Community

Integra CS
Adresgegevens
Johan Enschedeweg 15 1422 DR Uithoorn
Telefoon
088 900 6000
E-mailadres
kennismaken@integra-cs.nl
Website
https://integra-cs.nl/
Contact
Anton Davelaar
Anton Davelaar
Algemeen Directeur

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl