DirectVPS

Niet de grootste, maar wel de meest betrokken cloudleverancier van Nederland die levert wat jij vraagt. Persoonlijk, betrokken, doel- en resultaat gericht leveren wij hoogstaande innovatieve oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften. Wij helpen je met het laten groeien van jouw business en groeien met je mee. Stilstand is achteruitgang. Wij blijven altijd ontwikkelen met als doel iedereen de mogelijkheid bieden om optimaal gebruik te maken van de cloud.

Virtuele of dedicated cloudoplossingen in één van onze datacenters of op locatie? Migreren vanuit een andere cloud provider? Van een eenvoudige website of mailbox tot private cloudoplossingen, niets is ons te gek. Wij denken niet in problemen, maar in uitdagingen, dus daag onze engineers graag uit.

DirectVPS disciplines

  • Cloud Architecture
    Eén of meerdere Cloud Servers of liever je eigen Kubernetes cluster? Lift mee op ons robuuste OpenStack cloud platform. Razend snel, redundant en uitermate schaalbaar. Pay as you go, geen langlopende contracten of commitments.
  • IT Consultancy
    Laat jij het hart van onze architecten harder kloppen? Geen use case is ons te gek. Laat ons je adviseren vanaf de start, zodat jij klaar bent voor de toekomst. Bespaar jezelf tijd en kosten door niet het wiel nogmaals uit te vinden, wij hebben de benodigde kennis al in huis.
  • Netwerk- en Serverbeheer
    Van een bescheiden webserver tot een complexe clustered infrastructuur op verschillende locaties, daag ons graag uit. Wij beheren, beveiligen, monitoren en updaten je servers en netwerkinfrastructuur, ongeacht op welke locatie of bij welke (cloud) provider. Bij problemen kun je ons 24/7 bereiken.

Waarom DirectVPS lid is van Dutch Cloud Community

Larry Kos, Eigenaar DirectVPS: “Innovatie staat centraal bij de service die wij aan onze klanten leveren. Wij zijn altijd opzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cloud-computing. Het is voor ons dan ook niet meer dan logisch voor ons om lid te zijn van Dutch Cloud Community, wat ons betreft een netwerk van bedrijven die samen innoveren en de nieuwste ontwikkelingen implementeren. Wij kijken er naar uit om een actieve bijdrage te leveren aan de brancheorganisatie en daarmee aan de gehele sector.”

DirectVPS

Bekijk hier het volledige Ledenoverzicht van Dutch Cloud Community

DirectVPS
Adresgegevens
Weena 723 – B1.050 3013 AM Rotterdam
Telefoon
+31786524333
E-mailadres
sales@directvps.nl
Website
https://directvps.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl