Integra BCS

Integra is de Nederlandse cloudprovider met sterke focus op IT-bedrijfscontinuïteit. Door middel van slimme en innovatieve cloudoplossingen waarborgt Integra BCS de beschikbaarheid van digitale data en IT-infrastructuur, waardoor organisaties beschermd zijn tegen calamiteiten en compliant zijn aan wet- en regelgeving. De specialisten van Integra BCS dragen zorg voor het beheer en onderhoud van de cloud zodat organisaties onbezorgd kunnen ondernemen.

Moderne organisaties ontwikkelen voortdurend nieuwe strategieën voor digitale transformatie. Deze ontwikkelingen leiden tot een exponentiële groei van data en afhankelijkheid van IT-systemen. Dit zorgt tegelijkertijd tot een toename van de vraag naar oplossingen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Met slimme en betaalbare BaaS-, DRaaS-, en IaaS-oplossingen kunnen organisaties zich wapenen tegen dataverlies en bedrijfscontinuïteit waarborgen. Voor de strategische invulling, advies, ondersteuning en de verkoop van innovatieve back-up voor de cloud en Disaster Recovery-oplossingen kunnen organisaties bij Integra BCS terecht.

Ons doel? Bedrijfscontinuïteit garanderen voor onze partners en hun eindgebruikers
met behulp van betrouwbare en betaalbare cloudoplossingen.

Integra BCS werkt onder meer samen

 

Bekijk hier het Ledenoverzicht van Dutch Cloud Community

Integra BCS
Adresgegevens
Johan Enschedeweg 15 1422 DR Uithoorn
Telefoon
088 900 6000
E-mailadres
kennismaken@integra-bcs.nl
Website
https://integra-bcs.nl/
Contact
Anton Davelaar
Anton Davelaar
Algemeen Directeur

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl