• Home
  • Nieuws
  • Wire
  • DigiState – Van feestelijke lancering naar geïrriteerde installering; hosting zou juist de kers op de taart moeten zijn!
Hosting voor webdevelopers

DigiState – Van feestelijke lancering naar geïrriteerde installering; hosting zou juist de kers op de taart moeten zijn!

Bron: DigiState

Je kent het wel… Lever je net een mooie nieuwe website op, krijgt jouw klant de e-mail niet geïnstalleerd. Je bent niet de enige; menig developer loopt hier tegenaan. De klant moet de e-mail instellen op zijn mobiel of laptop en krijgt het niet voor elkaar. Met directe irritatie als gevolg.

Ook al is het vaak geen technisch probleem… De klant wil gewoon dat het werkt. Hosting is jouw probleem niet. Maar goed, dat weet de klant niet en je wilt hem toch snel op weg helpen. Dus voor je het weet neem je je klant bij de hand bij het proces van installeren. Maar daarmee doe jij het werk van een ander. De hostingpartij vangt de centen en jij krijgt de vragen. Voelt niet helemaal eerlijk, toch?

Voor je het weet gaat alle aandacht van een feestelijke lancering naar een geïrriteerde installering. Het enthousiasme van jouw klant over de nieuwe site wordt al snel overschaduwd door het gedoe rondom die mail, vooral als de hostingpartij slechte service levert of niet goed bereikbaar is.

Bij DigiState dachten we: dat kan anders! Stel dat je met een partij samen kunt werken die wel degelijk waardeert dat jij dit doet. Wat als die partij ook altijd persoonlijk te bereiken is en direct met jouw klant het probleem oplost. Kijk… Dan wordt de hosting opeens de kers op de taart. Dan is die klant niet alleen enthousiast over de nieuwe site maar ook over de professionele en klantgerichte service eromheen.

Daarbij gaan wij verder dan andere standaard hostingpartijen. Breng jij je klanten bij ons onder? Dan belonen wij jou daar uiteraard voor! Loopt jouw klant tegen een probleem aan met zijn mail, SSL-certificaat of de website snelheid? Wij gaan samen met de klant stap voor stap door bijvoorbeeld die installatie. Ook als het geen technisch probleem is. Zo kun jij je weer richten op dat waar jij goed in bent: geweldige websites maken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier hoe wij onze relatie met developers vormgeven.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl