The METISfiles

The METISfiles is een onafhankelijk marktonderzoeks- en adviesbureau gericht op de ICT-sector. The METISfiles geeft diepgaand inzicht in de lokale ICT-businessomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat in de wereld van vandaag, gedreven door globalisering, demografische veranderingen en technologie, winstgevendheid alleen kan worden bereikt door een grondige kennis van de lokale marktomstandigheden.

The METISfiles beschouwt technologische ontwikkeling, demografische verschuiving en globalisering als de drijvende krachten achter veranderingen in zowel het privé-, publieke als zakelijke leven. Alleen door ons te richten op deze trends zullen we in staat zijn om de richting en impact van deze veranderingen te begrijpen en bedrijven te helpen duurzame en succesvolle strategieën op te bouwen.

Specialisme

We leven in een snelle wereld waar verandering het nieuwe normaal en de enige constante is. De meeste van deze veranderingen worden gestimuleerd door de toenemende impact van ICT-ontwikkelingen en beloven ultieme flexibiliteit voor zowel ondernemingen als mensen. Om u te helpen succesvol te zijn, richt METISfiles zich op drie fundamentele thema’s die onze Nederlandse digitale economie zullen bepalen.

De Elastische Onderneming

Bedrijven kunnen het zich niet langer veroorloven om grote mammoettankers te zijn die slechts marginaal van koers veranderen als de kapitein het roer in een andere richting stuurt. In de huidige mondiale en snel veranderende economie zal alleen de meest wendbare en behendige onderneming de sterkste overlevende blijken te zijn. The METISfiles stelt u in staat om te begrijpen hoe verandering vorm zal krijgen en wat u kunt doen om deze veranderingen succesvol in uw eigen voordeel te gebruiken.

De Connected Worker

Mensen, werk en levensstijl zullen steeds meer invloed hebben op de manier waarop bedrijven werken. Connected medewerkers zullen van cruciaal belang zijn voor zakendoen en het succesvol runnen van organisaties. Eenvoudige toegang tot de digitale wereld, probleemloos computergebruik en flexibiliteit worden snel basisvereisten voor de nieuwe generatie werknemers. Bij The METISfiles helpen we u te begrijpen wat de impact is van deze mentaliteits- en generatieverschuiving.

Het ICT Partner Ecosysteem

De opkomst van de elastische onderneming en de ‘connected consumer’ zorgt voor verstoring van de bestaande partner-ecosystemen. We zien niet langer waar onze netwerken beginnen of eindigen, ze botsen met elkaar. Er zijn geen leiders of volgers, maar het gecombineerde gedrag van een netwerk beïnvloedt de markttrends en de adoptie van technologie. Grootte is belangrijk, maar niemand kan het alleen. Partnerschappen en allianties zijn de sleutel tot het succesvol uitvoeren van bedrijfsstrategieën. Bij The METISfiles kunnen wij u helpen de juiste strategie te creëren.

Wat kan The METISfiles voor u doen? Neem contact op met onze consultants. Wij vertellen u graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Bekijk onze website op www.themetisfiles.com.

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl