Magna Solutions

Magna Solutions biedt expertise op het gebied van IT consultancy, implementatie, en beheer in diverse domeinen, waaronder: • Datacenter • Cloud computing • Internetverbindingen • Cyber security • Hardware • IT Consultancy • Data Engineering • IT Beheer Daarnaast stellen we onze hooggekwalificeerde ICT-specialisten beschikbaar voor kortlopende detachering, om zo te voorzien in specifieke behoeften binnen uw organisatie.

Indien u voor de uitdaging staat van grootschalige ICT uitbreiding of vervanging en twijfelt over de overstap naar de cloud in plaats van investeringen in nieuwe apparatuur, als u moeite heeft om gelijke tred te houden met de snelle technologische ontwikkelingen, als uw organisatie moet voldoen aan specifieke vereisten, zoals strikte bewaartermijnen en beveiligingsnormen, of als u overweegt om cloud computing in te zetten voor uw DevOps-afdeling zonder concessies te doen aan continuïteit en veiligheid, dan willen we u graag voorstellen aan Magna Solutions.

Wij zijn een pragmatische en resultaatgerichte IT dienstverlener die gespecialiseerd is in het oplossen van uw ICT uitdagingen. Wij bieden betrouwbare en solide infrastructuuroplossingen voor middelgrote en grote organisaties. Of het nu gaat om een uitgebreid enterprise datacenters of het flexibele domein van de cloud, wij hebben de expertise. Bovendien is beveiliging een integraal onderdeel van onze benadering, en het is verweven in alles wat we ondernemen.

Bij Magna Solutions geloven we in praktische en doelgerichte oplossingen die uw organisatie ondersteunen en voorbereiden op de toekomst. Wij staan klaar om uw ICT-uitdagingen aan te pakken en u te voorzien van de IT-infrastructuur die uw bedrijf nodig heeft om te floreren.

MEER DAN 30+ JAAR ERVARING
Met trots kunnen we zeggen dat Magna Solutions een relatief jonge organisatie is, maar desondanks beschikken we over een schat aan ICT kennis en ervaring die de 30 jaar ruim overschrijdt. De grondleggers van ons bedrijf hebben hun sporen verdiend in uiteenlopende MKB en enterprise organisaties en hebben hun expertise als ICT ondernemers verder ontwikkeld.

Bij escalaties geloven we sterk dat u niet afhankelijk mag zijn van een ticket in een systeem om de hulp te krijgen die u nodig heeft. Bij Magna Solutions zijn onze processen altijd gericht op het leveren van optimale service aan onze klanten.

We staan erop om onze beloften waar te maken en zijn bereid de volledige verantwoordelijkheid te dragen voor de adviezen die we verstrekken. Onze werkwijze is gebaseerd op openheid, transparantie en een persoonlijke benadering van onze klanten. Als een compacte organisatie vermijden we bureaucratie, waardoor we snel kunnen handelen en flexibel kunnen reageren op de behoeften van onze klanten.

Onze Visie op IT

Bij Magna Solutions staat de klant centraal, niet de technologie. We streven ernaar om complexiteit te vereenvoudigen en te transformeren tot intelligente en praktische ICT-oplossingen.

Waar mogelijk omarmen we standaardoplossingen, maar we schuwen maatwerk niet wanneer dit noodzakelijk is. We geloven dat processen bedoeld zijn om betere resultaten en een verhoogde productiviteit te bewerkstelligen en nooit een doel op zichzelf mogen zijn.

Moderne ICT kan niet bestaan zonder een onlosmakelijke focus op beveiliging.

Magna Solutions
Adresgegevens
Astronaut 22, 3824 MJ Amersfoort
Telefoon
033 – 7850 150
E-mailadres
info@magnasolutions.nl
Website
https://magnasolutions.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl