Duocast

Excelleren in continuïteit

Bij Duocast realiseren onze specialisten de meest betrouwbare en veilige oplossingen op het gebied van housing, hosting en internetverbindingen. Met oog voor klantbehoeften en de noodzaak voor continuïteit. Vanuit onze liefde voor techniek hebben we ons in de afgelopen twintig jaar ontwikkeld tot een gewaardeerde IT-dienstverlener voor met name de Zorg, ICT, Bedrijfshuisvesting en Lokale Overheid.

Onze wortels

Duocast is opgericht in 2004 om organisaties te voorzien van internet via een hoogwaardig netwerk. In 2015 bundelden we onze krachten met Adix, waardoor we nog betere totaaloplossingen op het gebied van internet en hosting konden aanbieden. Inmiddels bedienen we meer dan 1000 bedrijven waar uptime cruciaal is. Hieronder bevinden zich ICT-bedrijven, ziekenhuizen, gemeentes, (inter-) nationale webwinkels en bedrijfsparken.

Uw persoonlijk IT-team
Alleen vakmensen kunnen goede oplossingen realiseren, dat is ons motto. Daarom zijn onze medewerkers specialisten in techniek. Onze klanten noemen het persoonlijke en directe contact met deze specialisten vaak als de voornaamste reden voor hun loyaliteit. Het zijn dezelfde experts die ervoor zorgen dat de techniek feilloos werkt. Ook als het gaat om maatwerk of onverhoopte calamiteiten. Onze jarenlange ervaring in de B2B-markt maakt dat we uw vraagstukken snel doorgronden en snel van een passende oplossing kunnen voorzien.

Informatiebeveiliging
Duocast is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging in het kader van algemene bedrijfsrisico’s. Duocast voldoet aan de specifieke eisen van deze norm, met een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). Specifiek voor de zorgsector in Nederland voldoen we tevens aan de NEN 7510 norm voor informatiebeveiliging.

Duocast
Adresgegevens
Friesestraatweg 213D 9743 AD Groningen
Telefoon
050 210 3600
E-mailadres
info@duocast.nl
Website
https://www.duocast.nl/nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl