ACC ICT

ACC ICT is de specialist in IT-continuïteit. Sinds 1977 bedienen wij onze opdrachtgevers, onafhankelijk van derden. Samenwerkingen van vijftien jaar en klantte- vredenheidsonderzoek (KTO) -beoordelingen van een negen zijn voor ons geen uitzondering. Daar zijn wij trots op.

Het is onze missie om samen met onze opdrachtgevers de juiste invulling te geven aan de OTAP-cloudstrategie van hun bedrijfskritische applicaties. Wij garanderen dat de digitale informatie veilig beschikbaar is, onafhankelijk van derden, altijd en overal.

De eisen die onze klanten aan hun bedrijfskritische applicaties stellen vertalen wij in de juiste cloudcombinaties, de zogenaamde multi-clouds. Deze oplossingen variëren van een simpele dienst of virtuele server op publieke cloud als Microsoft Azure of Amazon Web Services (AWS) tot complexe OTAP-oplossingen zoals een private Kubernetes-omgeving.
Samen met onze klanten gaan we de uitdaging aan en continu op zoek naar; innovatie, optimalisatie en efficiëntie. Belangrijke voorwaarde is dat er een duidelijke return on investment (ROI) bepaald kan worden, of dat het als investering kan worden gezien om een volgende stap te zetten op het gebied van professionaliteit, beschikbaarheid en kwaliteit.

Specialisme ACC ICT

ACC ICT is de specialist in het bouwen van multi-cloud OTAP-oplossingen voor online dienstverleners, softwareontwikkelaars en organisaties die buitengewoon afhankelijk zijn van één of meerdere applicaties. IT-continuïteit is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. In het ene geval is de flexibiliteit van de grote publieke cloudaanbieders (AWS, Microsoft Azure of Google) een uitkomst, maar in andere situaties vragen wet- & regelgeving of specifieke eisen om een private hostingoplossing.
Kortom: Multi-cloud in de breedste zin van het woord.

Wij begrijpen hoe wij onze klanten kunnen helpen de Continuous Integration (CI) en Continuous Delivery (CD) pipeline efficiënt en betrouwbaar in te richten.

Ongeacht of onze klanten zich nu willen focussen op enkel de Development van hun applicatie of ook zelf Operations-gerelateerde werkzaamheden willen uitvoeren.

Continuïteit stopt bij ons niet bij de techniek.

Daarom heeft ACC ICT in 2016 de Continuïteitsregeling en in 2018 de Continuïteitsregeling: Developers Edition gelanceerd. Met deze regelingen kunnen wij, volledig onafhankelijk van derden, continuïteit te garanderen bij faillissementssituaties. Zo blijven de online IT-omgevingen, apps en applicaties (SaaS) functioneren, gaat er geen data verloren en worden datalekken voorkomen.

Continuïteit garanderen, dat is onze missie.

 

Bekijk hier het Ledenoverzicht van Dutch Cloud Community

ACC ICT
Adresgegevens
Edisonbaan 12 3439 MN Nieuwegein
Telefoon
+31880990000
E-mailadres
info@acc-ict.com
Website
https://www.acc-ict.com/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl