Summer BBQ & NK serverwerpen 2024

5 september 2024, 16:00 – 21:00

Toevoegen aan mijn agenda: toevoegen

 

Op 5 september is het weer zover!

Dan organiseren wij wederom onze jaarlijkse Summer BBQ in combinatie met het NK Serverwerpen. Onze Summer BBQ is inmiddels “de vaste prik in de kalender” voor de hele Nederlandse Cloud- en internetsector geworden.

Dit is het moment waarop onze leden en partners bij elkaar komen om te genieten van het mooie weer, het lekkere eten en de mogelijkheid om bij te praten en te netwerken. Afgelopen jaar hebben we weer ruim 300 gasten mogen verwelkomen.

Op 5 september zijn jullie welkom bij Down Under, Ravensewetering, Nieuwegein.

Tijdens onze Summer BBQ wordt ook traditiegetrouw hét enige echte NK Serverwerpen gehouden. IT-professionals uit Nederland gaan met elkaar de strijd aan om de felbegeerde titel. De geprepareerde servers van meer dan 10 kg worden op een speciale wedstrijdbaan weggeworpen. Onze Nederlandse traditie is op CloudFest van dit jaar bovendien internationaal gegaan. Dutch Cloud Community organiseerde daar met CloudFest het eerste WK Serverwerpen.

Meld je hier aan voor de Summer BBQ en NK Serverwerpen

Locatie

Down Under, Ravensewetering, Nieuwegein, Nederland

Datum:
5.09.2024
Tijd:
16:00 – 21:00
Type:
Offline

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl