Schone hosting

21 september 2023

Dutch Cloud Community organiseert samen met het Team High Tech Crime van de politie en het Openbaar Ministerie een sessie waarin we jullie uitnodigen om door middel van een rollenspel afwisselend in de rol van de compliance officer van een hostingbedrijf en dat van een opsporingsambtenaar te kruipen. 

 

Met ondersteuning van de rechercheurs van het THTC gaan we aan de slag met een paar (semi-) fictieve cases, om de rode vlaggen te vinden en te herkennen. 

 

Het doel van de sessie is, met behulp van de politie en het OM, hosters en cloud providers meer inzicht te geven in de manier waarop malafide partijen  “normale”, eerlijke hosters kunnen misbruiken. En om de uitwisseling van gedachten en de samenwerking tussen ons en de politie en het OM verder uit te breiden.  

 

Wij streven uiteindelijk allemaal naar hetzelfde doel: ons werk kunnen doen in een internet dat vrij open en veilig is. Dat doel bereiken wij makkelijker met elkaar dan door elkaar te wantrouwen. 

 

Voor wie is de sessie bedoeld? Voor directeur/eigenaren, compliance verantwoordelijkheden, security officers, iedereen die in de positie komt dat hij zich af moet vragen of een klant wel door de beugel kan. 

 

Wanneer: 21 september 2023 (in de namiddag) 

Waar: BIT Meetme center in Ede 

Adres: Galileïlaan 17, 6716 BP Ede

 

Let op: om praktische redenen kunnen er maximaal 32 deelnemers aan de sessie meedoen. Wees er snel bij of de kans bestaat dat je achter het net vist. 

 

Aanmelden kan via het contactformulier:

Ben je erbij?

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

BIT Meetme center in Ede , Galileïlaan 17, 6716 BP Ede, Nederland

Datum:
21.09.2023
Type:
Offline

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl