• Home
  • Agenda
  • Algemene Ledenvergadering 31 augustus 2023

Algemene Ledenvergadering 31 augustus 2023

31 augustus 2023, 14:30 – 16:00

Dutch Cloud Community is een vereniging van en voor de leden. Jullie zijn het hoogste orgaan van de Dutch Cloud Community, en jullie bepalen uiteindelijk wat de koers van de vereniging is.

Daarom nodigen wij je graag uit voor de Algemene Ledenvergadering van Dutch Cloud Community, die we op 31 augustus gaan organiseren van 14:30 tot 16:00, voorafgaand aan de jaarlijkse Zomer BBQ, bij Down Under in Nieuwegein

De gedetailleerde agenda volgt later, maar een aantal punten staan al vast: het interim-bestuur dat in november 2022 is aangesteld zal verslag doen van hun mandaat, en een strategisch plan voor de toekomst van de vereniging presenteren. Dat plan zullen jullie moeten goedkeuren. De leden zullen ook een permanent bestuur moeten benoemen (indien je belangstelling hebt in een rol in het bestuur, laat het dan even weten). 

In augustus volgen nog de details, maar je kunt je hieronder alvast aanmelden voor de ALV. 

Zet de datum in ieder geval in je agenda! Na de ALV ben je vanzelfsprekend uitgenodigd voor de BBQ.

Graag tot dan! In augustus komt nog een formele uitnodiging met de stukken (maar dan hoef je je niet opnieuw aan te melden natuurlijk).

Ben je erbij?

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

Down Under, Nieuwegein, Down Under, Ravensewetering, Nieuwegein, Nederland

Datum:
31.08.2023
Tijd:
14:30 – 16:00
Type:
Offline

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl