Kerstborrel & Netwerkbijeenkomst

8 december 2022, 15:00 – 20:00

Het is weer tijd voor de Dutch Cloud Community Kerstborrel; de gezelligste jaarafsluiter van de cloud- en hostingsector.

We kijken er ontzettend naar uit om op donderdag 8 december jullie weer te zien en te proosten op een mooi en gezond 2023. 

Netwerkbijeenkomst: ‘Besta je nog over 5 jaar? Disruptie is een bedreiging voor de sector. Hoe kunnen we ons ertegen wapenen?’

Als je bedrijfsmodel niet meer werkt en de markt ineens in een heel andere richting gaat, wat gebeurt er dan?

Wat als je business model opeens niet meer levensvatbaar is? Stel dat de markt ineens een heel andere kant op gaat? Wat als je propositie opeens in hoog tempo irrelevant aan het worden is? Gebeurt dat dan? Ja, is het antwoord. Denk aan de horeca in 2020, toen alle cafés en restaurants dicht moesten. Kan dit ook gebeuren met de nederlandse cloud en hostingsector? Of is het misschien al begonnen?

Naast de update over de markt en de recentste cijfers van de Cloud Adoptie Monitor zullen er tijdens de netwerkbijeenkomst van 8 december ook twee sprekers aanwezig zijn die confronterende inzichten zullen delen.

Henry Steenbergen, marktanalist bij Rabobank, komt vertellen over de automobielbranche. Die branche zag een jaar of tien geleden opeens in dat de toekomst elektrisch zou worden. Daarop moesten alle grote fabrikanten van de ene dag op de andere hun ontwerp, productie en verkoopmodel omgooien.

Daarna zal Marc Jellema, de CTO van Innodeals, ons confronteren met hoe de start-ups van vandaag hun IT-keuzes maken. En waarom die keuze steeds vaker rechtstreeks naar de publieke cloud leidt. Start-ups hebben geen CTO meer en missen het aanknopingspunt met de cloud industrie, zal Marc betogen. Met hem gaan we ook de discussie aan over wat we als nederlandse branche wel kunnen doen om relevant te zijn voor deze groep, die de grote bedrijven van over tien jaar gaat leveren.

Doe mee op 8 december en blijf uiteraard ook na afloop bij de kerstborrel.

Programma

  • 14.30 – Inloop en registratie
  • 15.00 – Marktupdate en Cloud Adoptie Monitor – Ruud Alaerds
  • 15.20 – Lessons learned uit een andere sector – Henry Steenbergen
  • 15.50 – Pauze
  • 16.10 – Hoe kijken start-ups naar het cloud infra aanbod – Marc Jellema
  • 17.00 – Kerstborrel
De netwerkbijeenkomst is uitsluitend voor leden & partners van DCC

Aanmelden kan via onderstaand formulier:

* De netwerkbijeenkomst is uitsluitend voor leden & partners van DCC

Met dit formulier verzamelen we je naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om je zo op de hoogte te houden van de Kerstborrel en/of Netwerkbijeenkomst. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door jou ingediende gegevens beheren en beschermen.

Locatie

Papa's Beach House, Papa's Beach House, IJweg, Hoofddorp, Netherlands

Datum:
8.12.2022
Tijd:
15:00 – 20:00
Type:
Offline

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl