SIDN Inspire

SIDN Inspire 2022: Future internet

25 mei 2022

Op woensdag 25 mei 2022 organiseert SIDN haar jaarlijkse relatie-event SIDN Inspire. Een hybride event vanuit Media Plaza in Utrecht waarin we vanwege het 35-jarig bestaan van het .nl-domein terugkijken, maar vooral ook vooruitkijken. Het thema is dan ook ‘future internet’.

Met keynotes van Ruben Verborgh (professor gedecentraliseerde webtechnologie van de Universiteit Gent) en Jim Stolze (schrijver en tech-ondernemer) en een panel dat onder andere bestaat uit Inge Bryan (Managing Director NCC Europe bij Fox-IT) en Sander Duivestein (trendwatcher en schrijver van het boek ‘Echt nep’)  verkennen we wat er nodig is om het internet klaar te maken voor de toekomst. De locatie biedt plaats aan maximaal 150 gasten, maar mocht het niet mogelijk zijn om naar Utrecht te komen dan kun je het programma ook online volgen.

Blik terug en bekijk de livestream van 2020. Ben je nog niet eerder bij dit jaarlijkse event geweest? Dan zie je hier waarom je er dit jaar wel bij moet zijn!

 

Locatie

Media Plaza, Utrecht, Media Plaza (Jaarbeurs), Jaarbeursplein, Utrecht, Nederland

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl