• Home
  • Agenda
  • AWSome Day 2021 – Krijg inzicht in de Cloud
AWSome Day 2021

AWSome Day 2021 – Krijg inzicht in de Cloud

13 oktober 2021, 10:00 – 13:30

De AWSome Day Online-conference is een gratis trainingsevenement dat wordt gegeven door technische instructeurs van AWS. AWSome Day heeft als doel jouw kennis van de cloud te vergroten. Je komt te weten welke AWS Cloud-concepten het meest geschikt zijn en je krijgt een basistraining over belangrijke concepten zoals cloud computing, opslag, databases netwerken en beveiliging. Vervolgens bespreken we mogelijkheden voor innovatie, met onderwerpen als machine learning, IoT, edge computing en meer. Aan het einde van de conferentie heb je alle kennis om jouw leertraject een boost te geven. Je bent dan helemaal klaar om te gaan bouwen met AWS.

AWSome Day biedt de kennis en richtlijnen om efficiëntie, kosteneffectiviteit en groei voor jouw organisatie te realiseren. Dit is de ultieme kans om de belangrijkste concepten te ontdekken die cloud voor jouw bedrijf in de praktijk kan brengen.

Hoogtepunten AWSome Day 2021

Waarom deelnemen?

Je krijgt inzicht in de krachtige voordelen van cloud computing, zoals kostenbesparing, snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. Je leert jouw infrastructuur implementeren en automatiseren met AWS. Je krijgt een introductie over de fundamentele- en transformerende diensten van computing, opslag, database, netwerken en beveiliging.

Datum:
13.10.2021
Tijd:
10:00 – 13:30
Organisator:
AWS
Type:
Online

Delen:

Gerelateerde evenementen:

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl