Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) is in 2006 begonnen met het leveren van IT infrastructuur diensten aan bedrijven in de vorm van web services. Deze diensten staan nu algemeen bekend als ‘cloud computing’. Een van de belangrijke voordelen van cloud computing is de mogelijkheid om vooraf infrastructuur kosten te vervangen voor lage variabele kosten die schalen met uw bedrijfsvoering. Met de Cloud is het voor organisaties niet lager nodig om investeringen in servers en andere IT infrastructuur weken of zelfs maanden van te voren te plannen. Bedrijven en instellingen kunnen nu om onmiddellijk honderden of duizenden servers in een kwestie van minuten opstarten en zo resultaten veel sneller mogelijk maken.

Amazon Web Services voorziet in een hoog betrouwbare, schaalbare, lage kosten infrastructuur platform in de cloud dat honderdduizenden bedrijven en organisaties in 190 landen wereldwijd bediend. Met data center locaties in de Verenigde Staten, Europa, Brazilië, Singapore, Japan en Australië, kunnen klanten uit alle sectoren profiteren van de volgende voordelen:

Lage kosten

AWS biedt een lage ‘pay-as-you-go’ pricing zonder voorinvesteringen of lange termijn verplichtingen. We zijn in staat om een wereldwijde geschaalde infrastructuur te bouwen en te beheren en berekenen de kostenbesparkingen door aan u in de vorm van lagere prijzen. Met de efficiency door onze schaalgrootte en onze expertise, zijn we in staat geweest in de afgelopen 4 jaar om onze prijzen te verlagen op 15 verschillende momenten. Voor meer informatie, nodigen we u uit ons Economics Center te bezoeken.

Wendbaarheid, en onmiddelijke beschikbaarheid en schaalbaarheid

AWS biedt een enorme wereldwijd beschikbare cloud infrastructuur aan die u in staat stelt om snel te innoveren, experimenteren en te verbeteren.
Klanten zijn nu in staat om nieuwe applicaties onmiddellijk in gebruik te nemen, en te groeien als uw workload daarom vraagt, en ook af te schalen als daarom gevraagd wordt. Of u nu een virtuële server of duizenden nodig heeft, of u deze voor een paar uren nodig heeft of 24/7. U betaalt alleen voor wat u gebruikt. Bezoek het Architecture Center voor meer informatie.

Open en flexibel

AWS is een platform dat taal en operating system agnostisch is. U kiest het ontwikkelplatform of programmeer model dat het best aansluit op uw behoeften. U kunt kiezen welke services u gebruikt en bepaald hoe u die wenst te gebruiken. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk dat u zich kunt concentreren op innovatie zonder zorgen over de infrastructuur.

Veilig

AWS is een veilig, duurzaam technology platform met op industrie standaarden gebaseerde certificering en controles: PCI DSS Level 1, ISO 27001, FISMA Moderate, FedRAMP, HIPAA, en SOC 1 (voorheen bekend als SAS 70 en/of SSAE 16) en SOC 2 audit reports. Onze services en data centers bevatten meerdere lagen operationele en fysieke beveiliging om de integriteit en veiligheid van uw data te garanderen.

Podcast AWS

Simon spreekt met Paul Muller, Scale Manager bij AWS, over de positie van de grootste hoster ter wereld in de Nederlandse markt, over de ambities van het bedrijf, over wat AWS kan betekenen voor Nederlandse hosters en MSP’s, en over het AWS event van 8 en 9 juni. Beluister de podcast:

Amazon Web Services
Contact
Paul Muller
Paul Muller
Scale Manager - Benelux

Downloads

Download AWS – EU data protection and the data economy
Download AWS – EU data protection and the data economy
12 oktober 2021
Improve your ability to meet and exceed core security and data privacy compliance requirements within the European Union Met enige…
Lees meer

Recente berichten

AWS lanceert nieuwe incentives voor partners
AWS lanceert nieuwe incentives voor partners
3 september 2021 | Nieuws, Partners
Amazon Web Services heeft twee nieuwe incentives voor zijn partners aangekondigd om de groei, investeringen en innovatie van onze evoluerende…
Lees meer
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl