IT Karting Days 2023

In september hebben we jullie een kleine enquête gestuurd: “stel dat Dutch Cloud Community in 2023 een Karting event organiseert, heb je dan belangstelling om mee te doen? En zoja, moeten we het in de zomer of in de winter doen? En moeten we het indoor of buiten organiseren?” 

92% van de respondenten gaf aan dat ze zeker of waarschijnlijk mee zouden doen. Dat was vrij duidelijk toch? En dan liefst in de winter, en indoor. Ook is de voorkeur gegeven aan teams van vijf coureurs, en een kleine meerderheid sprak zich uit voor elektrische karts liever dan verbrandingsmotoren.

We zijn aan de slag gegaan en de aanmeldingen zijn inmiddels open voor de IT Karting Days 2023! Jullie zijn van harte welkom, als team van je organisatie, maar je mag je ook als individuele deelnemer aanmelden (en dan stellen we een team samen). 

We gaan twee sessies houden, op donderdag 2 en donderdag 9 februari. We geven er de voorkeur aan om niet te veel mensen tegelijk te hebben, zo blijft het gezellig en overzichtelijk. Locatie is de Kartfabrique in Utrecht. De dag draait helemaal om het karten. We beginnen om 13:00 met een broodje. Dan hebben we een praatje van een coureur over de kunst van het racen (we zijn nog in onderhandeling met sprekers). Daarna zullen experts van Nomios en Juniper Networks een relevante presentatie geven over networking, security, AI en automation. Verwacht geen commerciële praatjes, maar echt waardevolle inzichten.

Dan gaan we racen. We hebben gekozen voor een estafetterace van 90 minuten. Met teams van 5 tot maximaal 7 deelnemers.

En na het racen mogen we lekker uitpuffen met een drankje, een hapje en sterke verhalen van de wedstrijd.

Onze ambitie met de IT Karting Days is om een leuke uitje voor de sector te verzorgen. Gewoon een gezellige dag karten met collega’s en concurrenten, met een hapje, een drankje en een goede sfeer. Om elkaar te leren kennen, om een dagje uit te hebben voor het hele bedrijf (en niet alleen de directie), om te genieten en toch ook de strijd om het snelste IT-bedrijf van Nederland met elkaar aan te gaan. 

Wanneer je je team nog niet hebt aangemeld, doe het snel! Via https://www.itkarting.com. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wij hopen dat het de eerste editie gaat worden van een leuke nieuwe traditie!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl