Uniserver

Als Nederlandse clouddistributeur biedt Uniserver moderne IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. De beste infrastructuur in Nederlandse datacenters, 99.98% up-time, ons partner-only model en de beste cloudoplossingen bieden IT-dienstverleners een robuuste basis om nieuwe diensten op te bouwen.

Door de combinatie van A-merken, de laatste technologieën en innovaties kan Uniserver een garantie tot 99,98 procent uptime geven op haar dienstverlening. Dat maakt het cloudplatform van Uniserver betrouwbaar, flexibel en stabiel. Op het platform ontwikkelen onze partners hun eigen ICT-diensten. Zonder zorgen over de infrastructuur en met 100% focus op de core business.

Al meer dan 100 IT-dienstverleners kozen voor Uniserver. Met ons partnerprogramma bieden we IT-dienstverleners (van System Integrators tot Value Added Resellers, MSP’s en SaaS-leveranciers) een kant-en-klare dienst om hun klanten naar de cloud te brengen. Onze cloudspecialisten helpen de partners om binnen tien dagen clouddiensten te verkopen en succesvol te leveren. Partners hebben onze partner toegang tot onze sales- en marketingkennis en we bieden ondersteuning tijdens commerciële trajecten. Bovendien zijn er multidisciplinaire Customer Success Teams die zich rondom één partner verdiepen in de behoeften. Zo tillen we samen met onze partner digitale dienstverlening in elke branche naar een hoger plan.

Specialisme

Uniserver is clouddistributeur met twee datacenterlocaties bij Equinix (Amsterdam) en één bij Engie (Maastricht). Als actief deelnemer van de DHPA, HPE Gold Partner, VMware Partner en Veeam Platinum Cloud Partner is Uniserver een betrouwbare partner voor lokale IT-dienstverleners die kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

Uniserver streeft ernaar het leven van haar partners makkelijker te maken door complexiteit in IT-infrastructuur te versimpelen. We nemen verantwoordelijkheid voor alle operationele werkzaamheden op de datacentervloer en in de VMware laag. Het Self Service Portal (MijnUniserver. nl) is de one-stop-shop voor partners en is gekoppeld met VCenter voor het technische beheer van de ICT-omgeving en ServiceNow voor support. Onze aanpak stelt partners in staat operationele kosten gelijk te laten lopen met commerciële opbrengsten en over de hele linie een lagere TCO te creëren.

Infrastructure as a service

Betrouwbare en flexibele capaciteit via self-service portal.

Veeam cloud connect back up & replicatie

On-premises omgevingen verbinden met de Cloud van Uniserver.

Back-IT 365

Het wereldwijd Back-up’en van Office 365 omgevingen buiten het domein van Microsoft.

Desktop as a service

Werkplek voor de eindklant zonder dat hier zelf een platform of infrastructuur voor gebouwd hoeft te worden.

Uniserver
Adresgegevens
Robijnstraat 3 1812 RB Alkmaar
Telefoon
+31725725646
E-mailadres
info@uniserver.nl
Website
https://www.uniserver.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl