DigiState

Wij streven naar service van de hoogste kwaliteit. Vanaf het eerste contactmoment tot en met het dagelijks beheer van de klantinfrastructuur zetten wij die extra stap om de klant tevreden te stellen. Daarnaast is het onze doelstelling om de meest betrouwbare partner te zijn van de klant op zijn weg naar digitaal succes. Sinds onze oprichting in 2007 is dat onze missie.

Bereikbare Hosting

Wilt u een website die altijd bereikbaar is? Werkt u graag met mensen die in begrijpelijke taal kunnen uitleggen wat er fout gaat met uw website of wat misschien minder handig is? DigiState is een managed hosting provider met een vriendelijke maar directe aanpak, DigiState richt zich op het leveren van bereikbare webhosting.

Wij helpen u om op een betaalbare wijze uw webshop, blog of bedrijfswebsite in de lucht te houden. Naast het hosten van uw website(s) helpen wij met uw domeinnaamregistraties (nationaal- en internationaal), e-mail en beschermen wij u met verschillende diensten tegen hackers.

Voor ons houdt bereikbare webhosting niet alleen in, dat een website altijd bereikbaar is maar betekent dit ook dat wij, met onze helpdesk bereikbaar zijn en communiceren op een manier die iedereen begrijpt, of u technisch onderlegd bent of niet.

Het voordeel van DigiState als bereikbare webhosting partner is dat wij niet alleen verstand hebben van ICT zaken (wij hebben aanwezigheid in meerdere grote Nederlandse datacenters), maar wij kunnen ook mee denken en helpen om de snelheid van uw website te verbeteren. Deze snelheid zorgt niet alleen voor een prettige beleving bij de gebruikers maar zorgt ook voor een goede ranking in Google (SEO).

Podcast digiState

Een kleine hoster die bewust kiest om onafhankelijk te blijven in een snel consoliderende markt. Simon praat met Marin Heideman over de strategie van DigiState en wat hun opties waren om te overleven en te groeien in een steeds drukker wordende markt, van shared hosting tot kantoorautomatisering en specialisatie. Beluister de podcast:

DigiState
Adresgegevens
Betuwehaven 16
3433 PV NIEUWEGEIN
Telefoon
+31(0)30-2074400
E-mailadres
info@digistate.nl
Website
https://www.digistate.nl/

Recente berichten

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
[mc4wp_form id="483"]

ISPConnect en DHPA zijn nu Dutch Cloud Community

We zijn sinds januari 2021 gefuseerd tot de Dutch Cloud Community.

De fusie van ISPConnect en DHPA heeft plaatsgevonden om als nieuwe branchevereniging de belangen te behartigen voor de Nederlandse cloud-, hosting- en internetsector.

Al onze informatie vind je vanaf nu op dutchcloudcommunity.nl